AcasăNewsCatalogul celor mai puternici 100 de afaceristi romani, lansat pe piata

Catalogul celor mai puternici 100 de afaceristi romani, lansat pe piata

Vreti sa stiti care sunt cei mai puternici 100 de oameni de afaceri din tara? Nimic mai simplu!

De azi, gasiti la chioscurile de presa din Capitala si din tara catalogul „Romani care dezvolta Romania”, lansat de Intact Media Group. Acesta cuprinde informatii in privinta numelor, a activitatii, dar si a performantelor celor mai puternici oameni de afaceri autohtoni, care, prin activitatea lor de-a lungul anilor au contribuit in mod esential la dezvoltarea mediului de afaceri si la promovarea capitalului romanesc.

Va spunem ca acest catalog contine 100 de nume de oameni de afaceri, cuprinse intr-un clasament in care criteriul de ierarhizare a fost reprezentat de cifra de afaceri raportata pentru anul 2014.

Multi dintre antreprenorii care figureaza in catalogul “Romani care dezvolta Romania” nu au mai aparut vreodata intr-un catalog al oamenilor de succes pe plan local, nu fac parte dintre numele des vehiculate in astfel de publicatii intrucat nu au fost de acord, pana acum, sa fie in prim-planul atentiei publice. „Pe multi i-am convins ca a venit vremea sa fie cunoscuti de publicul larg dupa ce le-am aratat cat de importanta este in dezvoltarea noastra ca natiune constiinta prezentei in economie a unui important capital romanesc, a explicat  Alessandra Stoicescu, director executiv Intact Media Group si coordonator al acestui proiect.

Zeci de povesti inspirationale

“Romani care dezvolta Romania” cuprinde zeci de povesti inspirationale ale unor familii care au avut curaj si au pornit afaceri cu un imprumut, pentru a ajunge la cifre de afaceri impresionante, iar printre personalitatile care semneaza editoriale in acest catalog se numara premierul Dacian Ciolos, guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu si presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihai Daraban.

„Grupul Intact a sprijinit dintotdeauna intreprinzatorii romani, fiind cunoscut faptul ca a pornit la drum in 1991 ca o afacere cu capital exclusiv autohton si a ramas in aceeasi formula dupa 25 de ani. Ideea acestui catalog a fost de a recunoaste meritele antreprenorilor romani, dovada ca si in Romania se poate sa devii un om de succes, pornind la drum cu putini bani, dar cu o idee de milioane. As vrea sa cred ca in anii urmatori, cei care citesc astazi acest catalog vor prinde curaj sa devina antreprenori, figurand astfel in editiile urmatoare ale catalogului “Romani care dezvolta Romania”. Onoarea ar fi de partea noastra”, a declarat Alessandra Stoicescu.

author avatar
eNational
434 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger