AcasăNewsCatalina Ponor, clipe dramatice: Mama ei, pe masa de operatii

Catalina Ponor, clipe dramatice: Mama ei, pe masa de operatii

Catalina Ponor a trecut astazi prin clipe de neimaginat, din cauza interventiei chirurgicale pe care a suferit-o mama ei la rinichi.

Carmen Ponor, mama Catalinei Ponor, care a castigat trei medalii de aur la gimnastica, la Olimpiada de la Atena din 2004, avea probleme renale de mai multi ani. Insa, astazi a ajuns pe masa de operatie a spitalului Fundeni din Bucuresti, unde i-a fost extirpat rinichiul stang. Dupa o operatie de doua ore si jumatate, Ponor a fost extrem de fericita sa afle ca mama ei este bine.

“Nici nu stiu ce sa fac. Sa plang de bucurie ca mama traieste sau de necaz ca nu mai are un rinichi. Important este ca e sanatoasa si a depasit cu bine aceste momente. Vreau sa ii multumesc din suflet domnul doctor Radu Constantiniu  si intregii echipe  de medici, pentru ca mi-au salvat mama. Dansul mi-a explicat ca s-a ajuns la aceasta solutie de scoatere a rincchiului bolnav deoarece se acumulase mult puroi acolo. Nu pot sa nu o amintesc si pe doamna doctor Ana Fruntelata, datorita careia am aflat de domnul doctor. Sunt coplesita de emotii”,  a marturisit Catalina Ponor pentru wowbiz.ro.

author avatar
Andra Nesu
1.153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger