AcasăNewsCatalin Radulescu cere rejudecarea dosarelor facute dupa 2009

Catalin Radulescu cere rejudecarea dosarelor facute dupa 2009

Radulescu depune un proiect legislativ care prevede rejudecarea tuturor cauzelor instrumente cu ajutorul protocoaleler SRI

Deputatul pesedist spune ca protocoalele incheiate de SRI cu institutii din sistemul judiciar ”reprezinta un act de politie politica” si din acest motiv vrea ca toate toate spetele post 2009 sa fie reluate.

Radulescu depune un proiect legislativ care prevede rejudecarea tuturor cauzelor instrumente cu ajutorul protocoaleler SRI

Catalin Radulescu pune totul pe seama dorintei unora de a face o ”lista neagra” cu politicieni si oameni de afaceri romani. Lista trimisa ulterior la Bruxelles, unde ”s-a luat o hotarare ca acesti oameni de pe <<black list>> sa fie distrusi” si asta prin intermediul unor dosare constituite, pe baza extrageri din interceptarile telefonice doar a unor parti, de catre cei de la SRI, institutie care ”n-avea drept legal sa faca acest lucru” – dupa cum a explicat Radulescu.  ”Daca aceste lucruri sunt clare si evidente, eu o sa propun ca toate dosarele care s-au facut dupa 2009 sa fie prin lege revizuite. Judecatorii onesti trebuie sa ia fiecare dosar, cu calm, cu intuitie, cu probe. Au intrat oameni in puscarie, care poate sunt nevinovati, alti oameni au fost condamnati la cinci ani, la sase ani, la sapte ani, la opt ani si acum, la Inalta Curte, la completul de cinci, sunt achitati pe banda rulanta”, pledeaza deputatul PSD. Si tot el spune ca povestea protocoalelor poate fi citita si intr-o cheie legata de siguranta nationala din moment ce s-au cerut informatii despre toate firmele din Romania. ”Poate s-au dat afara (informatiile – n.r.) si daca s-au dat afara e vorba de tradare nationala, e mai grav, deci cineva a vrut sa aiba toata baza de date a oamenilor de afaceri romani nativi, adica sa distrugem tot ce inseamna om de afaceri roman, sa vina strainul in tara noastra sa ia totul”, sustine Catalin Radulescu.

author avatar
Simona Badulescu
242 afisari

3 COMENTARII

  1. Bravo FELICITARI AI PUS PUNCTUL PE „I” nici CCR , nici PARLAMENTUL nici B.O.R nici o institutie fundamentala a statului nu pot da un raspuns la propunerea ta de POLITRUC sfertodoct. Asta demonstreaza DISOLUTIA TOTALA A STAULUI. Ro a fost distrusa de catre cei care au capturat statul dupa 1989, ALELUIA………………Nu mai exista cale de rezolvare nici daca apare din neamul romanesc un al doilea VLAD TEPES ORI un DICTATOR FEROCE. Poporul roman a dovedit in sute si mii de ani ca este sinucigas in curand se va expira termenul. SUNT MULTE CIVILIZATII CARE AU DISPARUT DE PE PAMANT DATORITA LOR .

  2. SA SE LEGIFEREZE CA IN ROMANIA IN POLITICA NU POT ACTIVA DECAT, CURVELE, TSMPITII, SFERTODOCTII, NEBUNII, TICALOSII, HOTII, BORFASII, PUSCARIABILII, CRIMINALII, PENALII, ETC
    ELITELE ADEVARATE, OAMENII CAPABILI, DEMNI SI DE CARACTER, CINSTITI, INTEGRI SI MORALI SA PARASEASCA TARA. ATUNCI NEVERTEBRATLE RAMASE SE VOR TERMINA UNELE PE ALTELE.

  3. Măi ghiolbane oligofren (AKM), nu uita să-i treci pe „black list” și pe Nicolae și Elena Ceaușescu să se rejudece procesul și poate cine știe, un judecător mai milos le reduce pedeapsa la 40 de gloanțe cu……. suspendare !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger