AcasăNewsCatalin Predoiu: "Un prim-ministru adevarat rezolva problema cardurilor de sanatate"

Catalin Predoiu: „Un prim-ministru adevarat rezolva problema cardurilor de sanatate”

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, l-a atacat in termeni duri, duminica, pe premierul Victor Ponta.

Posibil inlocuitor al lui Ponta, in cazul in care PNL va castiga alegerile parlamentare de anul viitor, Catalin Predoiu sustine ca „un adevarat prim-ministru rezolva problema cardului de sanatate. Sau cel putin isi cerea scuze pentru incompetenta. Ghinionul Romaniei este ca prim-ministrul sau in exercitiu se ocupa pe Facebook de barfe ieftine. Atât poate!”.

Predoiu il acuza pe Victor Ponta ca ii e frica sa-si asume responsabilitati politice si vrea sa mearga la siguranta in speranta ca va ramane premier si dupa alegerile de anul viitor.

Prim-vicepresedintele PNL sustine ca „o lume intreaga a vazut zilele trecute incompetenta premierului Ponta in esecul aplicarii cardului de sanatate” si ii recomanda premierului sa gaseasca solutii cat mai rapid „pentru ca oamenii nu pot merge la doctor cu discursurile sale”.

Nu in ultimul rand, Predoiu se intreaba „ce fel de om poti sa fii, ca sa acoperi cu minciuni suferinta pe care incompetenta ta a provocat-o pentru mii de oameni? In loc sa stai acasa pregatind aplicarea cardului de sanatate, ai plecat in Golf de unde ne-ai ranjit tamp la televizor, sa te vada toti colegii procurori care nu dadeau doi bani pe tine, cum ai ajuns tu din smecher copist, mai intai umbra de procuror anti-mafia prin Italia, si apoi ditamai prim-ministru! Dar daca tot s-a nimerit sa fii unde esti, fa-ti macar treaba!”.

author avatar
Cristi Ionita
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger