AcasăNewsCatalin Predoiu, desemnat premier interimar

Catalin Predoiu, desemnat premier interimar

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu a fost numit premier interimar, dupa ce Emil Boc si-a anuntat demisia din fruntea Guvernului. Presedintele Basescu a semnat decretul de numire a lui Predoiu.

Seful statului a luat act, luni, de demisia lui Emil Boc din functia de prim-ministru si a semnat decretul de numire a lui Predoiu ca prim-ministru interimar. „Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a luat act de demisia premierului Emil Boc si (…) a semnat Decretul de numire a domnului Catalin Marian Predoiu ca prim-ministru interimar al Guvernului Romaniei, pentru a indeplini atributiile primului-ministru, pana la formarea noului Guvern, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Premierul Emil Boc a anuntat, luni, ca demisioneaza din functie. „Am depus mandatul deoarece nu ma agat de putere, pentru mine conteaza mai putin daca mai raman in functie cateva luni, pana la alegerile din noiembrie. Am luat decizia de a depune mandatul Guvernului pentru a detensiona situatia politica si sociala din tara, dar si pentru a nu pierde ceea ce romanii au castigat: stabilitatea economica a tarii”, a declarat Boc.

252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger