AcasăNewsCatalin Predoiu: "Daca Ponta vrea sa ajute, sa puna la dispozitia DNA...

Catalin Predoiu: „Daca Ponta vrea sa ajute, sa puna la dispozitia DNA procurori specializati pe jaful padurilor”

Invitat la o cunoscuta emisiune de televiziune de la Digi 24, Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, a expus un punct de vedere extrem de interesant in legatura cu problema defrisarilor.

In primul rand, Catalin Predoiu il acuza pe premierul Victor Ponta ca „e de trei ani premier, deci de trei ani are in grija padurile Romaniei si n-a facut nimic. S-a trezit abia acum, invocand in mod mincinos un motiv care nu exista”.

De asemenea, Catalin Predoiu sustine ca „daca domnul Victor Ponta ar vrea sa ajute sa se opreasca defrisarile abuzive, ar trebui sa puna la dispozitia DNA procurori specializati pe un asemenea tip de jaf”.

Atacul lui Catalin Predoiu la adresa premierului a continuat. „Domnul Ponta, in urma cu cativa ani, in calitate de parlamentar, a formulat un amendament care permitea taierile de paduri dincolo de orice limita. Acum vine si spune ca e preocupat de paduri. Asta e problema pe care evita sa o explice”, a spus prim-vicepresedintele PNL.

Nu in ultimul rand, Catalin Predoiu il acuza pe Victor Ponta ca „seful Romsilva, un anume domn Craciunescu, este sub control judiciar, urmarit penal de DNA, si are in continuare grija de padurile Romaniei pentru ca e omul guvernarii Ponta”.

author avatar
Cristi Ionita
80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger