AcasăNewsCatalin Predoiu, atac dur la premier: "Chiar crezi ca te mai ia...

Catalin Predoiu, atac dur la premier: „Chiar crezi ca te mai ia cineva in serios?”

Dupa ce liderii principalelor partide politice au decis sa amane discutiile pe seama noului Cod Fiscal, Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele Partidului National Liberal, l-a atacat in termeni duri pe premierul Victor Ponta.

Predoiu il acuza pe Ponta, printre altele, ca „a dezinformat prin omisiune Banca Nationala cu privire la lista pachetului de relaxare fiscala, a dezinformat Comisia Europeana cu privire la esecul reformelor si programul lor deraiat si a dezinformat Parlamentul cu privire la incadrarea deficitului pe anii urmatori in deficitul bugetar MTO”.

De asemenea, Predoiu sustine ca „Ponta a promis un milion de locuri de munca pe care le-a prefacut in sute de mii de falimente ale IMM-urilor si a distrus relatia Romaniei cu FMI din cauza arogantei sale, a dezinformarii si a lipsei de tact diplomatic”.

Prim-vicepresedintele PNL il intreaba retoric pe premier, „chiar crezi ca te mai ia cineva in serios?”, si sustine ca Victor Ponta „si-a risipit timpul in care putea fi serios si corect. Acum e prea tarziu sa faca pe tehnocratul si pe seriosul. Timpul lui Ponta a expirat, indiferent ca isi termina sau nu mandatul la termen. Ponta a pierdut”.

author avatar
Cristi Ionita
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger