AcasăNewsCatalin Nechifor trece la partidul lui Victor Ponta

Catalin Nechifor trece la partidul lui Victor Ponta

Fostul sef al Consiliului Judetean Suceava, actualemnte deputat, a ales sa paraseasca tabara social-democrata, pentru formatiunea din care fac parte fostul premier Ponta, precum si fostii ministri Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu: Pro Romania.

Catalin Nechifor si-a anuntat public decizia in cursul zilei de joi. „Alaturi de #VictorPonta. Din nou de la capat. Incepem o constructie #ProRomania si la Suceava. Dupa 16 ani in PSD a venit momentul in care sa imi dau seama ca niciodata sa nu spui niciodata. Mi-am facut datoria fata de PSD, am avut si impliniri si dezamagiri, dar viata merge mai departe si ma bucur sa fiu din nou alaturi de oameni care au fost langa mine”, a ales sa transmita, intre altele, pe pagina sa oficiala de facebook, deputatul Nechifor, despre care se stie ca a fost presedinte al CJ Suceava timp de patru ani, incepand cu 2012.

sursa foto:facebook.com/nechifor.catalinioan

author avatar
Cristina Stefan
121 afisari

1 COMENTARIU

  1. O fi si asta acoperit bine,se anunta ploi cu grindina si ar fi pacat sa-l ude.Partidul lui pontak.care face zilnic mak,mak,bineainteles la ordine precise si trecute pe ordinul de zi,o sa aibe numai succesuri multe si nenumarate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger