AcasăNewsCatalin Maruta si-a luat “adio” de la Mihai Fotino: “A mai ramas...

Catalin Maruta si-a luat “adio” de la Mihai Fotino: “A mai ramas un gol imens in lumea artistica”

Lumea artistica din Romania este in doliu. Moartea actorului Mihai Fotino, care a parasit scena vietii luni, la varsta de 83 de ani, i-a indurerat profund atat pe colegii lui de breasla, cat si pe cei care au crescut cu scenetele sale umoristice.

Misu Fotino va ramane in memoria spectatorilor si a telespectatorilor datorita scenetelor, pieselor de teatru si filmelor in care a jucat, rolurile sale aducand zambetul pe buze tuturor celor care l-au indragit. Vestea disparitiei actorului a fost primita cu durere in suflet si de catre prezentatorul TV Catalin Maruta, care a scris un mesaj in memoria acestuia pe pagina sa de Facebook.

„Mi-am traversat copilaria asteptand duminicile, Revelioanele si alte zile cand, printre alti mari si impecabili actori, Mihai Fotino mi-a bucurat viata, cu umorul lui aparte.

Azi, maestrul s-a stins. A mai ramas inca un gol imens in lumea artistica. Un gol care ne aminteste de scenariile si actorii incredibili de altadata. Pierdem foarte multi oameni de valoare, cu o frecventa nedreapta. Ne va fi foarte dor de Misu Fotino, a carui fiecare aparitie pe ecran insemna un zambet garantat.

Dumnezeu sa-l odihneasca intr-un Paradis cu ingeri veseli, asa cum merita!”, a scris Catalin Maruta pe pagina sa de Facebook.

Cititi si:

Anuntul trecerii in nefiinta al actorului de la Teatrul National a fost facut de Oana Pellea, una dintre elevele sale, pe un celebru site de socializare. Internat de circa o saptamana la Spitalul Elias, Misu Fotino a incetat din viata in urma unei grele si lungi suferinte. Actorul se retrasese de cativa ani si avea mari probleme dupa ce in 2005 a suferit un atac cerebral.

author avatar
Alina Costache
788 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger