AcasăNewsCătălin Drulă insistă că va lua măsuri fără precedent la Metrorex. Pleacă...

Cătălin Drulă insistă că va lua măsuri fără precedent la Metrorex. Pleacă toţi angajaţii acasă?

Catalin-Drula Cătălin Drulă insistă că va lua măsuri fără precedent la Metrorex. Pleacă toţi angajaţii acasă?

Ministrul Transporturilor a anunțat că acțiunile penale împotriva sindicatului de la metrou continuă, iar în paralel va fi depusă o acțiune în instanță pentru ca sindicatul să plătească pagubele produse în urma grevei de vinerea trecută.

Au apărut niște povești în ultimele 24 de ore. Circulă un fake de la sindicate, că s-ar fi pus batista pe țambal. E complet fals. Și acțiunile penale depuse la DNA și DIICOT continuă.

Nu negociem legea – s-a lucrat zilele trecute, poliția a identificat 350 dintre participanții la blocarea metroului și le mulțumesc Nu există nici o intenție de a da un pas înapoi.

Azi, Metrorex depune o acțiune la Tribunal pentru despăgubirea de către sindicatul USLM. Vom cere banii de la Rădoi și sindicat, 2.8 milioane de lei. Chiar ei au semnat că au oprit voluntar lucrul vineri„, a declarat Cătălin Drulă.

Continuă evacuarea comercianţilor de la metrou

În Metrorex, legat de salarizare și de personal – e matematic și contabil imposibil să rămână la fel. Există doar variante matematice simple: ori se acceptă o renegociere a salariilor, ori se ajunge la disponibilizări, sau varianta 3 – insolvența.

O companie în insolvență poate face și scăderi de salarii, și concedieri„, a mai spus ministrul Transporturilor.

În ceea ce privește spațiile comerciale de la metrou, Drulă a subliniat că există o somație care expiră la 2 aprilie, „după care mergem înainte cu evacuarea lor, demolarea lor – toate căile legale„.

author avatar
Andrei Ștefan
644 afisari

2 COMENTARII

  1. Drulă președinte! Bagati metroul in insolventa, faliment! Apoi demolați-l ca la altceva nu sinteti buni! Sau privatizati-l! Așa tun mai rar! Apoi facetz biletu 2 -5 euro per calatorie..Spatiile comerciale de la metrou trebuie sa fie luate de multinaționale! Sa nu le mai dețina proștii de români..Din care mulți v-au votat! Asta merită.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger