AcasăNewsUPDATE Catalin Crisan, implicat intr-un accident produs pe DN1

UPDATE Catalin Crisan, implicat intr-un accident produs pe DN1

(foto: topromanesc.ro)

UPDATE Catalin Crisan se afla in masina cu sotia sa si se intorceau de la munte. Purtatorul de cuvant al IPJ Prahova, Daniel Radu, a declarat la B1 TV ca este vorba despre o coliziune ce s-a produs dupa ce un sofer nu s-a asigurat la iesirea dintr-o parcare si a lovit masina in care se afla artistul si partenera sa de viata. „Au rezultat doar pagube materiale, niciunul dintre soferi sau pasageri nu au fost vatamate in vreun fel”, a declarat Radu.

Cantaretul Catalin Crisan a fost implicat, miercuri, intr-un accident rutier. Din primele informatii, solistul ar fi suferit un traumatism abdominal.

(foto: topromanesc.ro)

Emotii pentru apropiatii si fanii lui Catalin Crisan. Cantaretul a fost implicat, miercuri dimineata, intr-un accident rutier proodus pe DN1, intre Ploiesti si Campina, potrivit Antena3.

Imediat dupa producerea accidentului, solistul in varsta de 44 de ani a fost transportat la un spital din Ploiesti. Pana la aceasta ora nu se cunosc exact cauzele producerii incidentului.

Catalin Crisan este cunoscutul interpret al pieselor „Vorbeste marea” si „Daca pleci”. Artistul s-a casatorit, anul trecut, cu Alina Cupsa. Crisan a mai fost casatorit, aproape 14 ani, cu medicul Lucia Bubulac, cu care are doi copii.

454 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger