AcasăNewsCatalin Chereches: "Imaginea lui Ponta ne aduce prejudicii. Iohannis trebuie sa fie...

Catalin Chereches: „Imaginea lui Ponta ne aduce prejudicii. Iohannis trebuie sa fie varful de lance”

Catalin Chereches (sursa foto ziarmm.ro)

Desi UNPR si PSD formeaza una dintre cele mai puternice coalitii politice de dupa Revolutie, exista membrii in cele doua partide care nu vad cu ochi buni aceasta colaborare.

Catalin Chereches (sursa foto ziarmm.ro)

Unul dintre acestia este Catalin Chereches, vicepresedintele UNPR si primarul municipiului Baia Mare. Chereches are curajul sa afirme ca „imaginea Romaniei in lume este una trista, dupa ce s-a anuntat ca premierul este urmarit penal. Victor Ponta ar trebui sa inteleaga ca imaginea lui ca premier ne aduce prejudicii. Daca oamenii importanti in stat i-ar comunica premierului ca exista un prejudiciu major asupra Romaniei faptul ca nu-si da demisia, cu siguranta ca in a doua zi ar face-o”.

Chiar daca cel putin la nivel de grup politic ii este rival, Catalin Chereches pare sa aiba mare incredere in actualul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis.

Astfel, intr-un interviu acordat pentru stiripesurse.ro, Chereches a precizat ca „singurul lucru stabil in Romania este presedintele Romaniei. Klaus Iohannis ar trebui sa fie varful de lance al politicii romanesti in urmatorii 10 ani”.

In legatura cu alegerile de anul viitor, Chereches anunta ca „ideal ar fi ca UNPR sa gaseasca o formula in asa fel incat sa putem sa generam o candidatura pe forte proprii. Dorinta oricarui om politic normal ar trebui sa fie realizarea unei platforme de guvernare cu cel mult 10 proiecte pentru care sa existe o intelegere cu toate partidele. Eu, ca tanar politician, mi-as dori ca, din 2016, sa avem un Guvern in care sa se gaseasca si PSD si PNL si fortele politice mai mici, cum ar fi UNPR-ul sau UDMR-ul. Dar nu trebuie sa ne raportam la cine este PSD-ul, cine este PNL-ul si cine este UNPR-ul sau UDMR-ul. Trebuie sa ne raportam la ce trebuie sa facem pentru tara noastra”.

author avatar
Cristi Ionita
289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger