AcasăNewsCatalin Botezatu si Vandici au o relatie? “Eu imi asum tot ce...

Catalin Botezatu si Vandici au o relatie? “Eu imi asum tot ce v-a spus Ilinca!”

Catalin Botezatu si Ilinca Vandici au fost surprinsi impreuna, luand masa in oras, de catre paparazzi unei reviste mondene. Intrebati despre o posibila relatie cei doi au fost foarte rezervati.

Surprinsi zilele trecute impreuna in oras, de catre paparazzi Ciao, dupa ce anterior Botezatu afirmase ca exista o femeie careia ii da tarcoale, atat Vandici cat si creatorul de moda au fost destul de vagi in declaratii.

In vreme ce Ilinca a afirmat ca este posibil sa fie implicata intr-o relatie si sa aiba anumite sentimente, evitand sa mentioneze numele lui Catalin Botezatu, designerul a fost putin mai taios. “Am curtat-o de mai multe ori de-a lungul timpului, pe Ilinca. Daca ar fi ea femeie careia ii dau tarcoale, e vreo problema? Ilinca scuza-ma, dar nu vreau sa te pun intr-o situatie penibila. Ilinca poate sa confirme ca i-am facut curte de multe ori”, a spus Bote, la Acasa TV.

Totodata, creatorul de moda a afirmat ca, desi nu este la curent cu discutiile care se poarta in platoul emisiunii, el confirma tot ce afirma prezentatoarea, legat de presupusa lor relatie: “Nu refuz o relatie cu Ilinca. Eu imi asum tot ce v-a spus Ilinca sau va spune de acum incolo, restul chiar nu cred ca va priveste”.

author avatar
Alina Costache
2.136 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger