AcasăNewsCât te costă o vacanţă în Grecia în 2023? Topul celor mai...

Cât te costă o vacanţă în Grecia în 2023? Topul celor mai bune destinaţii pentru concediu

turisti Grecia

Terapeuţii susţin că planificarea şi organizarea unei vacanţe pentru sezonul estival viitor reprezintă o metodă nemaipomenită de relaxare mentală. Şi unde pleacă românul în concediu? În Grecia, ca de obicei.

Şi pentru 2023, teritoriul elen este primul în topul preferinţelor la poporul nostru.

9500 lei/3 persoane, 6 zile fără masă

O româncă a povestit, pe Facebook, ce tarife i s-au cerut pentru o vacanţă în Grecia.

În 2023 ne-am propus să plecăm în Grecia, eu, soțul și fata de 18 ani. Am intrat pe booking și pentru o cameră mi s-a cerut 7500-9500 ron, pentru 6 zile, fără masă.

Mă interesează doar dormitul, posibil și mic dejun, aproape de plajă și să fac plata în martie.Unde găsisem pe booking la 9500 ron, îmi cerea să plătesc 50% acum. Mi s-a mai sugerat să iau 2 camere, că aș ieși mai ieftin. Aștept oferte și sugestii„, a postat turista.

„Mi se pare un preț mare pentru Thassos, 3 sau 4 stele (majoritatea cazărilor). Dacă e 5 stele da, înțeleg tariful, dar nu cred că e cazul aici”, i-a răspuns un alt turist român.

Cele mai bune destinații de vacanță, în 2023

Experţii în turism au realizat un top al celor mai bune destinaţii de vacanţă pentru 2023. În ce priveşte cele mai potrivite locuri de vacanţă pentru întreaga familie, jurnaliştii americani de la National Geographic recomandă Trinidad şi Tobago, California, Columbia sau Elveţia.

Pentru cei care iubesc aventura, Noua Zeelandă, Peru, Alpii austrieci sau Parcul Naţional Revillagigedo din Mexic pot fi destinaţiile ideale. Amatorii de peisaje care taie răsuflarea ar trebui să viziteze în 2023 Scoţia, Botswana, Slovenia sau Insulele Azore.

author avatar
Andrei Ștefan
15.139 afisari

10 COMENTARII

  1. ”9500 lei/3 persoane, 6 zile fără masă”???? Veniti la ”Trei Colonei” in Olimp si aveti pentru 4000 lei/3 persoane, 6 zile demipensiune! Plus de asta veti vedea show-uri live si veti fi in perfecta siguranta ptr ca noi chiar suntem trei colonei in rezerva, pensionati si stim sa va protejam de derbedei!

  2. Cred că în Africa ar fi cele mai frumoase vacanțe. Este un continent ” nedescoperit” de turiștii români, au locuri mirifice, mâncare inedită, tradiții și obiceiuri frumoase, oameni politicoși. Prețurile transportului poate că sunt inconvenientul. Ar trebui ca agențiile să promoveze mai mult Africa, orice țară de acolo.

    • Asta DAAA, fară doar și poate!! O cultură frmoasă, cu oameni zâmbitori și primitori. DA, DA, DA, DAAA

  3. E aiurea sa afirmi ca atât costa un concediu în Grecia. O saptamana în iulie pe booking poate varia intre 1700 lei pt o familie cu un copil și 40.000 lei, în funcție de cât îți permiti și de locația în care vrei sa stai. E simplu. Nu mai generalizați, nu are nicio relevanta ce vrea o doamna din România care vrea în Grecia.

  4. Cred ca doamna care susține ca pe Booking i s-a cerut aproape 10000 de lei pt. 6 nopți, 3 persoane ( mature ) în 2023 în Thassos , cam exagerează.
    Dar dacă vrei sa faci antireclama Greciei , atunci merge , plecând de la ideea ca destul de putini cititorisunt familiarizați cu politica și metodologia booking .

  5. Eu as vrea sa dau 9500 pt transportul a trei persoane până în Grecia, sa mâncăm lemnele grecești, sa stingem incendiile, sa vizitam stâncile, satele grecești și să evităm Mamaia sau Romania, deoarece aici găsim nisip fin, restaurante de lux nu taverne, multă verdeață, oameni cu bun simt, putem sa aruncăm pe jos chiștoace, sticle de plastic, sticle de bere sa le îngropăm in nisip pe plaja, etc. Până nu devenim noi alți oameni să ne respectăm tara, sa ne respectăm pe noi să ne ajutăm pe noi prin turism și ne gândim doar sa ridicăm nivelul de trai al altor țări mai bine sa nu criticam țărișoara asta care e superbă. E vina noastră că nu știm să ne alegem conducătorii, noi nu ne cunoaștem tara mergem doar într-un loc daca nu ne place mergem la greci, turci mai nou Maldive. Sunt multe de spus cu alta ocazie!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger