AcasăNewsCât plătesc românii pentru o minivacanță ALL inclusive de patru zile în...

Cât plătesc românii pentru o minivacanță ALL inclusive de patru zile în Bulgaria. „Nu stăm la noi pe banii ăștia”

bulgariaCât costă o noapte de cazare la bulgari. Prețurile de pe litoralul românesc, la jumătate față de cele din Bulgaria

Ideea unei vacanțe în țări precum Bulgaria, Turcia sau Grecia, mai ieftină decât una în România, i-a convins pe mulți români să renunțe la litoralul românesc.

Deși stau cu orele în vămi, românii sunt tot mai atrași de litoralul bulgăresc, de exemplu. Totul este mai ieftin, spun ei. Românii au ales și de această dată alte țări, pentru minivacanța de Rusalii.

Românii, atrași de prețurile mici de pe litoralul bulgăresc

„Pentru că în România este foarte scump! Mă duc cu 1.200 de LEI, doi adulți, doi copii, patru zile all inclusive. Nu stăm la noi pe banii ăștia”, a mărturisit un turist, potrivit observatornews.ro.

Prețul și condițiile oferite de hotelierii din țara vecină par să fie principalele atuuri ale litoralului bulgăresc în „lupta” pentru atragerea turiștilor.

Mulți români spun că în România nu ar fi avut cum să își petreacă vacanța cu aceiași bani pe care i-au plătit pentru a merge în concediu în Bulgaria.

Vacanța de Rusalii deschide oferta litoralului românesc, pentru că timp de 5 zile românii vor fi liberi. Minivacanța va începe în 1 iunie și se va încheia pe 6 iunie.

Pe litoralul Mării Negre, plajele și localurile sunt pregătite pentru vara ce urmează. Terasele și barurile din Mamaia Nord și alte stațiuni au fost deschise, iar proprietarii s-au asigurat că totul este pregătit pentru minivacanța de Rusalii.

author avatar
Andreea Vlad
796 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger