AcasăNewsCat pierde Romania prin divortul Elenei Basescu

Cat pierde Romania prin divortul Elenei Basescu

Elena Basescu - un divort. Doi divorti? Doua divoarte?

Juna Basescu a divortat. Ca naiba, alt moment nu a gasit? Tocmai acum, cand Putin ne spune ca va scoate ruleta din buzunar si va masura ruseste granitele Romaniei? Acum, cand Iohannis si-a angajat purtatoare de cuvant, in conditiile in care, vorba lui Cristoiu – si bine zis! – „de unde si pana unde verbul a cuvanta la Klaus Iohannis? Poate verbul a macani”?

Elena Basescu - un divort. Doi divorti? Doua divoarte?

Elena Basescu este o femeie din Romania. Una din cele peste 10 milioane. Una din cele care nu intra in statistica celor 10.000 care anual sunt date cu capul de pereti de sotii lor. Una din cele carora viata le-a scos in cale „succesuri” dupa „succesuri”. Succes ar fi fost daca scotea la darul de nunta vreo 50.000 de euro, dar la cat a scris presa ca ar fi luat nu pot fi decat „succesuri”.

Mai bine cu Udrea pe coperta

Se deosebeste cu ceva Elena Basescu de o tanara tarancuta? Nu, are aceleasi drepturi si libertati ca si aceasta. Sa munceasca, sa iubeasca, sa toarne plozi si sa se certe cu barbatul. Atata doar ca, la tara, cand se ajunge la certuri, dreptul femeii e ceva mai mic decat dreapta barbatului. Deci, cu ce e mai presus Elena Basescu de a devenit stire? E mai importanta decat Elena Udrea in pantaloni scurti printre morminte si facand poze de handicapat cu omlete si pesti pe gratar pe plaja de la Corbu? Mie mi se pare ca nu. Udrea, cel putin, ne mai intarata imaginatia, si nu se sfieste, dar EBa? La ea nu vezi decat gura, care daca vrea „sa vorbeste cu noi” chiar e stire de presa. Ce spune e alta poveste, n-are legatura cu subiectul. Dar, sa revenim. Elena Basescu a divortat. Asa. Si? Nu intereseaza pe nimeni. De multa vreme Basescu – numele, zic! – nu mai este stire. Cum se va uita la noi lumea civilizata, care e surprinsa ca Iohannis nu a deschis gura sa dea o replica pe masura lui Putin, in schimb presa romana urla ca EBa a divortat? Presa, hai sa nu exageram! Ma rog, acolo, niste tabloide cu chilotareala si cu Iohannis care bate muntii in campanie de imagine. Te miri de ce suntem priviti ca niste giboni cu portjartier rosu si fes galben? Uite, de aia! Ca divortul Elenei e mai tare la vizualizari decat racnetul liberal al Alinei Gorghiu, decat sfaturile ambasadorului Klemm si decat ambalarea flancului estic in divizii si armate de tancuri si rachete, cand noi avem doar detasamente de prastieri, si aia part-time.

author avatar
Valentin Boeru
2.806 afisari

5 COMENTARII

  1. Cainele moare haituit de hingheri Iar carcotasi cu grija banilor Elenei Basescu Scrieti ca de aceia ati invatat atata carte IN schimb Basesti nu sunt bogatani sa arunce cu bani ca la nunta voastra cantata de Florin salam.

    • Ai dreptate, Basestii (cu doi „i”) nu arunca cu bani, ei doar aduna, cu tot neamul lor.

  2. Valentin Boeru – prost, misogin, dus cu pluta dincolo de minima decenta, gata sa smulga fusta unei femei in plina strada, daca ii promite cineva un „carpati”, incapabil ce inseamna buna cuvinta, si respectul de oameni. Indiferent cine sunt acei oameni. Dupa mintea lui golaneasca Elena Basescu (despre care spun ca e o femeie, si atat) ar fi trebuit sa ii ceara lui voie, lui Valentin de Prost-Gust, dreptul la maritis, dar si la asi alege mirele, cum aprobare trebuia sa obtina si la divort, iar la conceperea copilului tot mascariciului trebuia sa ii expuna momentul. Tipul se crede jurnalist si se da in spectacol mai rau ca in cea mai ordinara mahala, fara sa inteleaga ca demoratia inseamna, printre multele altele, buna cuvinta. Dar daca tipul vede o fotografie cu Eena Udrea la plaja (apropou, nevasta lui cum o merge pe plaja? in rochie de seara?) si este bantuit de creatii imaginare, cum sa il banuim, macar, de decenta? A injura o femeie pentru ca divorteaza, sau pentru ca se marita, sau poate pentru ca naste, mi se pare cumplit de dizgratios. Iar daca e atat de infect cu fata lui Basescu, caci despre asta e vorba, cum credeti ca ar fi individul daca o femeie oarecare l-ar deranja cu ceva? Cat de jos ar cobora mitocania lui? Nu o apar pe Elena Basescu, are tot ce ii trebuie ca su nu aiba nevoie de laudele unui nimeni, dar il dispretuiesc pe acest individ a carui moralitate coboara atat de jos.

    • Bai, Ioane, dincolo de faptul ca esti un dezastru la romana, de parca ai fi frate cu Baseasca, mai uita-te inca o data la poza ei. E o femeie si atat, ce dracului. Ce, tu vezi un barbat? Si ce voiai sa scrie, ca e ca o femeie? Era si mai nasol.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger