AcasăNewsCât mai costă o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul...

Cât mai costă o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat? Iată cum au reacţionat poliţiştii la şpaga URIAŞĂ oferită de şofer!

politia rutieraCât mai costă o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat? Iată cum au reacţionat poliţiştii la şpaga URIAŞĂ oferită de şofer!

Există şoferi care ar da şi cămaşa de pe ei, numai ca să nu rămână fără permis de conducere. Un conducător auto beat, care a fost prins sâmbătă la volan pe raza stațiunii Predeal, a intrat ”la răcoare” pentru 24 de ore, după ce a încercat să mituiască polițiștii cu 8.000 de lei ca să treacă ”nevăzut”.

Agenţii au rămas fără cuvinte când au văzut atâţia bani, dar au reacţionat rapid.

Şoferul, „turnat” la Direcția Generală Anticorupție

Pentru a nu fi dispuse măsurile legale incidente domeniului rutier, în ceea ce privește conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducătorul auto a oferit polițiștilor suma de 8.000 de lei.

Polițiștii au procedat, de îndată, la sesizarea Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Brașov, fiind luate măsurile legale de administrare a probatoriului.

Astfel, în baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, transmite IPJ Braşov.

author avatar
Andrei Ștefan
564 afisari

2 COMENTARII

    • Nu fraier, doar vigilent si „precaut”…DGA are in instrumentare un dosar de mita la rutiera cu un numar urias de politisti implicati…asteapta si ei sa treaca „valul”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger