AcasăNewsCat ii costa pe studenti chiriile in marile centre universitare

Cat ii costa pe studenti chiriile in marile centre universitare

Centrele universitare din tara se pregatesc de primirea studentilor, iar, daca va asteptati sa gasiti locuinte mai ieftine de inchiriat decat in Capitala, va inselati.


Preturile pornesc, in cel mai bun caz, de la 140 de euro, iar optiunile pentru inchirierea unei garsoniere la un cost de pana in 200 de euro sunt destul de limitate.

Cluj-Napoca

Chiriile incep de la 140 de euro. Acest pret il veti plati lunar pentru o garsoniera aflata la parterul unui bloc de zece etaje, care are o suprafata utila de 41 mp. Locuinta este situata in zona verde, din Ghergheni, avand acces rapid spre scoli, facultati si mall.

Pentru o garsoniera in zona Marasti, aflata intr-un imobil nou, care este complet mobilata si utilata cu masina de spalat, aragaz, frigider si televizor, chiria urca la 180 de euro. Dezavantajul il constituie dimensiunea, de 22 mp.

La acelasi pret, puteti inchiria o garsoniera de 42 mp in zona Iris, langa supermarketul Real, la primul etaj al unui bloc din caramida cu patru etaje.
Pentru 10 euro in plus aveti la dispozitie o garsoniera de 40 mp, in zona Dambul Rotund, la etajul trei al unui imobil aflat la un minut de mers de transportul in comun.
Timisoara

Pretul minim pentru inchirierea unei garsoniere in Timisoara este putin mai ridicat, de 150 de euro. Pentru aceasta suma, va puteti muta intr-o locuinta din zona Take Ionescu. Garsoniera are 45 mp, se afla la etajul doi si este confort 2.

Tot pentru 150 de euro va puteti inchiria o garsoniera in zona Aradului, in vecinatatea Pietei Verzi, imobilul in care se afla facand parte dintr-un ansamblu rezidential.

In vecinatatea Pietei Gheorghe Domosneanu, langa Parcul Soarelui, o garsoniera de 38 mp poate fi inchiriata cu 180 de euro. Finisajele includ gresie si faianta, parchet clasic, tamplarie din lemn dublu-canat, iar balconul este inchis.
La 200 de euro puteti inchiria o garsoniera de 35 mp, in apropierea Pietei Doina, intr-o cladire noua, la etajul 3 din 3.
Iasi

Gasirea unei garsoniere de inchiriat la un cost scazut, in Iasi, pare a fi o misiune imposibila. De exemplu, pentru o locuinta de 30 mp, aflata in zona Copou, la cinci minute de Universitate, chiria ceruta este de 200 de euro.
Constanta

Strict pe perioada anului universitar, in zona Tomis Nord din Constanta puteti inchiria o garsoniera cu 18 mp utili, pentru 150 de euro/luna. Imobilul se afla in vecinatatea statiunii Mamaia si a Parcului Tabacarie.

La 170 de euro, in zona Tomis III, puteti inchiria o garsoniera de 35 mp, decomandata, aflata la etajul 8 din 9. Bucataria este complet mobilata si utilata, iar camera este, la randul sau, complet mobilata.
Langa Piata Ovidiu, Primaria Constanta si Portul Tomis, cu 185 de euro, va inchiriati o garsoniera renovata recent, cu o suprafata utila de 30 mp, aflata la etajul 3 din 3. Locuinta se inchiriaza nemobilata, insa exista deja niste rafturi facute din constructie, pe de-a lungul unui intreg perete.

author avatar
National
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger