AcasăNewsCât este de util certificatul verde? Breșele prin care persoanele nevaccinate fentează...

Cât este de util certificatul verde? Breșele prin care persoanele nevaccinate fentează autoritățile

Într-o țară emblemă a birocrației, oficialii s-au decis, în sfârșit, să aibă încredere oarbă în populație. În cea vaccinată. Așa se face că noile reglementări privind obligativitatea prezentării certificatului verde la intrarea în mall-uri, nu prevede și identificarea posesorului.

Măsurile, luate mai mult ca să sperie, decât să ajute

Se pare că noile măsuri introduse de autorități, care limitează accesul persoanelor nevaccinate în magazine, are rol doar teoretic, pentru că în practică verificarea persoanelor imunizate este aproape nulă. De aceea, probabil, rolul măsurilor este mai degrabă de a-i speria pe cei nevaccinați, mai slabi de înger, decât de a-i ține cu adevărat la distanță de anumite puncte de interes pentru ei.

Astfel, fiind puși în fața legislației în vigoare care le interzice accesul în mall-uri, sau ieșitul din case după ora 22.00, românii nevaccinați, dar inventivi și cu puțin curaj, au găsit soluții pentru a fenta sistemul.  În lipsa unei metode certe de verificare a identității celui care prezintă un certificat, acest lucru nu este greu de făcut.

Nimeni nu cere indentificarea vaccinaților

Așadar, este foarte simplu pentru cei nevaccinați să prezinte, pur și simplu, certifcatul verde al altei persoane de același sex, pentru că scannerul QR Code-ului nu arată decât numele persoanei care prezintă certificatul. Personalul care se ocupă de verificarea certificatului verde nu are, însă, dreptul să ceară și legitimarea persoanei în cauză. Așa, practic, se ajunge la situația în care, în realitate, în mall-uri, circulă persoane imunizate și neimunizate, deopotrivă, fără ca cineva să poată proba asta.

Mai mult, în multe centre comerciale, personalului pus să verifice certificatele verzi le este, pare-se, jenă, să trimită acasă oamenii neimunizați, așa că ba mai închid ochii, ba mai întorc spatele, ba chiar insistă să caute o soluție împreună cu nevaccinatul în cauză.

author avatar
Alina Costache
597 afisari

2 COMENTARII

  1. Faptul ca in mall-uri circula persoane imunizate și neimunizate nu tine de vaccin ci de anticorpi naturali. Cum poti fi imunizat cand tie iti trebuie booster fara numar?

  2. Bai, astia din autoritatile minunatului stat roman esuat total, care e numai o colonie bananiera din lumea a 3-a, va multumim din inima pentru minunatele conditii de razboi meteorologic, psihologic si, mai ales biologic dezvoltate de cel putin 2 ani, sa ne traiti si sa muriti !! 🙂 Bai, pana acum chiar si idiotii aia utili de 3 milioane vaxxinati in cap ai lui Matu si-au dat seama ca au fost trasi in piept, ca au fost trasi pe sfoara, ca au plecat ca prostii dupa fenta !! Bai, si inca cum le ziceaua la cobaii astia la inceput de an, ce minciunele le serveau ca daca se inteapa numai 1 data in cap, o sa devina Supermani cu totii, iar accum si-au dat seama ca sunt de fapt cu totii niste Minimani de idioti utili, de rad pana si curcile din Amerika de ei !! Bai, cobailor, mai bine va aruncati acum de pe satnci, ca oricum cam toti o sa dati coltul in urmatorii 2-3 ani, doar nu au pornit elitele globalsite aceasta falsa Plandemie ca sa nu va rareasca pe voi, astia mai creduli, mai idioti utili, mai kakanari, mai dresati din nastere, acum o sa aveti in curand okazia sa invatati sa zburati singuri fara avion !! Ha ha ha 🙂 Bai, cobailor, alinierea ca la Auschwitz, colonia va cheama la datorie, trebuie sa va faceti datoria de carne de tun, altfel vine domnul Matu, si va da la toti cate un cap in gura, ca si autograf, nue bine sa va puneti cu roakarul plimbat beat prin Amerika, ca ala nu stie multe, va face un harakiri de toata frumusetea la toii cobaii lui !! Ha ha ha 🙂 Bai, numai inca 2 saptamani !! Ha ha ha 🙂 Bai, stati in case, si salvati vieti !! Ha ha ha 🙂 Bai, mancati numai stiri si propaganda oficiala de stat esuat nazist, mai nou colonie bananiera nazista, dar totusi, cu multe banane pe orice drum !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger