AcasăNewsCat de grava e starea lui Hugo Chavez?

Cat de grava e starea lui Hugo Chavez?

Chavez si Castro doi mari bolnavi

Presedintele venezuelean, Hugo Chavez, care a suferit o interventie chirurgicala in Cuba pe 10 iunie, se afla „in stare critica” si „complicata”, a anuntat, sambata, cotidianul de limba spaniola El Nuevo Herald care apare in Miami, citand serviciile de informatii americane.

Chavez si Castro doi mari bolnavi

Autoritatile de la Caracas au dezmintit ferm informatia, relateaza AFP. „Dreapta nationala si internationala e innebunita (…) vorbind chiar despre moartea presedintelui”, a replicat vicepresedintele venezuelan Elias Jaua. „Chavez va fi cu noi mult timp”, a adaugat el.

Presedintele Chavez se reface dupa operatie. Asa ca dusmanii sa inceteze sa mai viseze”, a scris, la randul sau, secretarul de stat pentru Europa, Temir Porras, intr-un mesaj publicat in contul sau de Twitter. Chavez, in varsta de 56 de ani, a fost operat de urgenta la Havana, din cauza unui abces peritoneal.

Absenta informatiilor oficiale si lipsa interventiilor publice ale lui Hugo Chavez, in general omniprezent in media, au alimentat zvonurile privind starea sa de sanatate. El si-a reluat vineri activitatea pe Twitter, intrerupta in 4 iunie, transmitand felicitari militarilor venezueleni cu ocazia zilei fortelor armate, insa nu a facut nici o precizare in legatura cu starea sa de sanatate sau eventuale planuri de a reveni in tara. Un alt mesaj, publicat sambata, anunta o vizita a fiicei sale si a celor trei nepoti.

 

author avatar
A.P. Redactor
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger