AcasăNewsCât costă un șezlong și o bere pe plajă în cele mai...

Cât costă un șezlong și o bere pe plajă în cele mai populare stațiuni de pe litoral

șezlong

Sunt ultimele zile cu prețuri mici pe litoralul românesc. Din 18 iunie, tarifele de cazare se majorează cu cel puțin 30%.

Cei care vin în această perioada au parte de prețuri mici, dar și de vreme frumoasă. Sunt ultimele zile ale programului Litoralul pentru toți, pentru că, de la data de 18 iunie a.c. , cei mai mulți dintre hotelieri să crească prețurile, cu un procent de 30 la sută, urmând că tarifele la noaptea de cazare să fie și cu 70 la sută mai mari, în vârful de sezon estival.

Prețuri mai mici la șezlong

Cei care vin însă acum la mare plătesc la un hotel de 2 stele între 100 şi 130 de lei pe noapte, 150 şi 200 lei pe noapte la un hotel de 3 stele și 400 de lei pe noapte dacă aleg un hotel de 4 stele.

Și prețurile la șezlong sunt mai mici: chiar și pe plajele de lux un șezlong se închiriază cu 30 de lei pe zi. Cel mai ieftin șezlong se închiriază doar cu 20 de lei, în timp ce o bere pe plajă se vinde cu 7 lei.

În această perioadă, cele mai căutate hoteluri sunt cele de 3 și 4 stele din Mamaia și Eforie Nord. Turișii vor beneficia de tarife reduse până la începutul lunii iulie, când tarifele vor crește cu 25%.

Programul ”Litoralul pentru toți” se încheie pe 18 iunie.

author avatar
Andreea Vlad
3.538 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger