AcasăNewsCât costă și de unde provine Cafeaua Divin pe care o bea...

Cât costă și de unde provine Cafeaua Divin pe care o bea Patriarhul Daniel în fiecare dimineață. Pentru mulți români e un adevărat lux

patriarhul danielPatriarhul Daniel ia atitudine în scandalul ÎPS Teodosie - Vasile Bănescu. Cum va fi tranșată situația

Patriarhul Daniel are o mică plăcere vinovată, ca orice om, dar foarte scumpă. Șeful Bisericii Ortodoxe Române bea doar un anumit sortiment de cafea arabică.

Băutura nu este ieftină deloc, a dezvăluit unul dintre cei mai cunoscuți cafegii din România, Gheorghe Florescu, într-un podcast.

Cafeaua Divin este considerată una dintre cele mai scumpe

El a explicat că băutura pe care foarte mulți dintre noi o consumăm zilnic este de două tipuri, cafeaua lui Dumnezeu și cafeaua Diavolului și a precizat care este diferența dintre ele.

„Patriarhul bea cafea Divin. Nu numai Patriarhul. Starețul Mănăstirii Putna! Acolo, la Putna, a avut loc o întâlnire, o procesiune religioasă – au venit o grămadă de patriarhi, mitropoliți, episcopi, și aceștia au băut cafea. Prin intermediul unui Vicar Patriarhal, m-au contactat și au băut cafea Divin. Protocolul Mănăstirii Putna prevede cafea Divin și Patriarhul bea cafea Divin”, a spus Gheorghe Florescu, în cadrul podcast-ului Avangarda, cu Ionuț Vulpescu, conform Click.ro.

Un kilogram costă 450 lei

Cafeaua băută de patriarhul Daniel este una de selecție, iar prețul său nu este accesibil oricui. Conform descrierii tipului de cafea, gustul este unul aromat, având și o savoare intensă. Cafeaua Divin, căci despre ea este vorba este 100% arabica, iar 100 de grame costă 45,99 lei. Astfel că un kilogram ajunge la prețul de 450 de lei.

Gheorghe Florescu, 79 de ani, cunoscut în branșă încă de pe timpul lui Nicolae Ceaușescu, a servit și preparat cafea de-a lungul vieții pentru săraci și boieri, activiști de partid și domni, milionari sau coate goale.

author avatar
Andreea Vlad
2.602 afisari

30 COMENTARII

  1. Religia care a saracit pe romani ,acesti libidinosi impostori care au facut din biserica o afacere

  2. interesant dar oare de ce n-ar circula sefii de pe la BOR cu vreo Dacie ci doar cu masini de lux?De unde atatia bani ?

  3. Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi. Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

    Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

    Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

    Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

    Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

    Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

    Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
    Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

    Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

    Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

  4. Cum poate un biped s-a scoata pe gura lui spurcata asemenea dejectii? Interziceti asemenea postari!

    • daca e angajat la serviciile de informatii pe departamentul de ANAL_iza, uite ca poate.
      asta e nivelul lor. atata pot, atata fac. dupa noua programa de instruire socio-umana.

  5. ” s-a scoata’ ???
    ia băh cartea de gramatică de la ăia mici și studiază, fmm de agramat !

  6. in Romania, Prea Fericitul Parinte Patriarh este mult mai tare decat orice președinte. iar asta este spre binele poporului roman.
    ne rugam sa NU fie vreodata sluga masoneriei ci alesul Lui Dumnezeu si sa lupte pentru Pace si pentru Neamul Romanesc, stiut fiind ca pacea este mai mare ca dreptatea… dar pana la lepădare.
    in privinta cafelei este fix treaba Preafericirii sale, este neimportant pentru ortodoxie.

  7. Degeaba ca daca nu e vidata e apa de ploaie, la fel daca Înaltu nu o face la ibric iar e apa de ploae, iara dacă nu e macinata la super fina iar e apa de ploaie .

    • Corect. Și Gheorghe Florescu un demi-escroc. Vinde cafea semi decentă la preț de Rolls-Royce. Oricum comentariile generației proștii și câștigi, mari cunoscători în ale religiei și filosofiei, sunt penibile. A, și ibricul să fie de aramă, îngust la gură.

  8. Apropo, ne luminează și pe noi „maestrul” Florescu cum e cu „de la Dumnezeu”, sau de la diavol? Sau, poate a înțeles autorul articolului și împărtășește cu cei care nu au sorbit direct vorbele comersantului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger