AcasăNewsCât costă onoarea lui Hagiu

Cât costă onoarea lui Hagiu

 

In data de 26 august 2019, un grup de service-uri cerea falimentul firmei City Insurance pentru daune neachitate si penalitati de intarziere in cuantum de peste 3 milioane de lei.

In data de 29 august 2019, o asociatie a service-urilor auto atragea atentia asupra modului defectuos in care City Insurance isi indeplineste obligatiile de despagubire in caz de dauna si a modului in care aceasta isi constituie rezerva de dauna.

City Insurance a incercat printr-un comunicat de presa, in care s-a incurcat in propriile cifre, transmitand in mod neconvingator faptul ca societatea de asigurari functioneaza struna. Si-au dat seama ca era vorba despre cuvantul lor impotriva altor 2 parti, asa ca au cautat un laudator.

Laudatorul a fost de acord sa cante, dar pe bani.

Renumita Federatie a Operatorilor Romani de Transport (F.O.R.T.) condusa de catre sulfurosul personaj Augustin Hagiu, cel despre care National a mai scris in urma cu cateva luni, a acceptat propunerea lui City Insurance contra sumei de 100 000 de lei.

Asa se naste o frumoasa prietenie bazata pe bani dintre Hagiu si City Insurance, materializandu-se la finalul lunii august 2019, cand FORT incheie un contract de sponsorizare in valoare de 100 000 de lei, achitat prin OP din BRD de catre City Insurance.

Dupa imprietenirea dintre Hagiu si City Insurance, onorabilul Presedinte FORT azvarle in data de 3 septemebrie 2019 un comunicat de presa prin care a infierat public pe cei care indraznesc sa raspundeasca “fake-news”-uri despre compania de asigurari care a “a demonstrat ca este un partener de incredere, corect, efficient si prompt”:

“Incercarea de a obtine pozitia de lider în piata de asigurari prin jocuri murdare și tertipuri obscure, prin dezinformarea populatiei și denigrarea imaginii unui lider de piața nu fac decât sa tulbure apele unei economii și așa incerte. Aceste acțiuni de manipulare prin distribuirea informațiilor nereale pot distruge cu ușurința valorile unei piete cu practici corecte, transformand-o în ochii investitorilor și a consumatorilor deopotriva, într-o „oaie neagra” a economiei. Marea majoritate a cumparatorilor de produse de asigurare obligatorii ar putea fi afectati, prin cresteri nejustificate ale tarifelor.

FORT asigura în continuare compania City Insurance de o colaborare transparenta. Prin parteneriatul încheiat intre FORT și City, compania asiguratoare a demonstrat ca este un partener de incredere, corect, eficient și prompt.” – extras din comunicatul de presa transmis de catre FORT in data de 03.09.2019.

Pana si dubioasa Autoritate de Supraveghere Financiara, fortata de imprejurari, confirma dupa cateva luni faptul ca City Insurance are totusi probleme cu plata daunelor, inclusiv probleme privind modul defectuos de constituire a rezervei de dauna (subrezervare) rezultate in urma unor controale efectuate la societatea de asigurari si aplica binecunoscutele sanctiuni blande si ineficiente, cu care a obisnuit piata de asigurari: avertisment, urmate de 2 amenzi minim legale aplicate in decurs de cateva luni societatii City Insurance,

Contractul in sine, incheiat intre FORT si City Insurance este unul legal, dar aici vorbim despre credibitate, onoare si persoane care pretind a fi lideri de opinie ai pietei si totodata, reprezentanti ai unei confederatii.

Faptul ca actorul Alexandru Arsinel ne invita in calupurile publicitare sa cumparam medicamente de la o anumita retea de farmacii, este absolut in regula. Domnul Arsinel este un actor consacrat care isi joaca rolul si in clipurile publicitare.

Domnul Augustin Hagiu ar trebui sa stie faptul ca atunci cand emisiunile TV sunt intrerupte de calupuri publicitare, in coltul ecranului TV apare intr-un chenar litera P (de la Publicitate).

La fel cum Andra canta in deschiderea unor evenimente electorale, iar publicul participant stie foarte clar ca solista canta pe bani si nu are nicio legatura cu ideologia partidului al carei eveniment este invitata pentru a canta, rolul artistului fiind exclusiv acela de a strange oamenii la acele evenimente, poate ca si domnul Hagiu si a lui Federatie ar fi trebuit sa ne spuna ca a incasat 100 000 de lei de la cei pe care ii lauda de-a dreptul in comunicatul lor de presa.

Pentru ca domnul Augustin Hagiu nu este un actor sau vreun cantaret consacrat publicului, prin gestul sau, domnul Hagiu a renuntat la onoare atunci cand a incasat banii de la City Insurance si a iesit cu un comunicat publicitar, fara sa faca publica relatia oneroasa dintre cei doi.

Dar poate aceasta dubla masura a valorilor domnului Hagiu il va propulsa in lupta politica ce urmeaza in urmatoarele luni. 

Domnul Hagiu pare sa aiba toate calitatile necesare politicianului dambovitean si s-ar putea ca de data aceasta, sa aiba un scor electoral mai mare de 2,37%, cat a avut la alegerile din 2016 cand a candidat din partea PRU la Primaria Sectorului 2.

Ii reamintim domnului Hagiu faptul ca anul trecut, City Insurance a inregistrat 3930 de reclamatii, iar in primele 4 luni ale acestui an, societatea are deja 2366 de petitii inregistrate la ASF, deci, cu siguranta va depasi numarul de reclamatii de anul trecut.

Daca domnului Hagiu i-a mai ramas o farama de onoare, ar trebui sa faca un exercitiu deloc usor pentru o persoana cu bun simt. Sa se uite in ochii celor 2366 de petenti care au reclamat doar in acest an firma de asigurari pe care domnia sa o lauda si sa le recite o singura fraza din comunicatul sau publicitar : “ compania asiguratoare a demonstrat ca este un partener de incredere, corect, eficient și prompt.”

Daca domnul Hagiu trece de acest test, va reusi cu siguranta si intr-o viitoare cariera politica, pentru ca la cea de formator de opinie si lider a renuntat pentru un pumn de arginti incasati de la City Insurance!

author avatar
A.P. Redactor
1.009 afisari

14 COMENTARII

  1. Ce aveți cu Gagiu? A furat și el, ca tot omu’, dar a făcut ceva și pentru oameni! Gagiule, ai votul meu!

  2. Jeg uman , spaguiy de o socieate de asigurari cel putin dubioasa , cu o evidenta sustinere politica .ergand oe acelasi principiu Hotie , bataie de joc si miserupism .

  3. Acest personaj Hagiu, reprezinta un exemplu autentic despre ce inseamna sa te vinzi ieftin, si nu ma refer la pretul de vanzare ci la starea de fapt contrara spuselor lui Hagiu.Mai exact, City inregistreaza un nr record de reclamatii si ASF confirma acest lucru,iar Hagiu vine sa lamureasca lucrurile afirmand ca sponsorul sau este stabil financiar, transparent, corect, si tot felul de alte lucruri care erau in contractul de sponsorizare. Ideea este ca acest personaj s-a compromis atat in fata organizatiei sale, FORT, cat si in fata posibililor votanti ai extrem de incerte cariere politice. Succes, Hagiu! Vezi ca mai sunt sponsori, carora, pt o prajiturica, le-ar placea cantecul tau, de lebada!

  4. Sunt membru FORT de mulți ani și îmi e rusine de rușinea lui Hagiu. Partea buna este ca din ce in ce mai mulți membri FORT sunt nemulțumiți de învârtelile lui Augustin toalerate de mulți ani. Cred ca a venit timpul ca FORT sa se despartă de Augustin, pentru ca pur și simplu ne face de ras. Va rog frumos, nu asimilați membri FORT cu Augustin Hagiu. In FORT sunt mulți oameni cu bun simt și care nu trebuie sa fim pusi pe același calapod cu Augustin. Aveți încredere ca FORT și Augustin Hagiu nu vor mai coexista in aceeași casa.

  5. Adevăratul Mayer nu ar scrie : ”Va rog frumos, nu asimilați membri FORT cu Augustin Hagiu” cuvântul ”membri” în această propoziție nu se scrie cu un singur ”i”.
    Adevăratul Mayer se știe că îl susține pe Augustin Hagiu, deoarece a reușit să lovească în moalele mafiei service-urilor auto care sifonează banii plătitorilor de RCA prin practici ilicite.
    Adevăratul Mayer observă că disperarea e mare în urma intervențiilor juste ale lui Augustin Hagiu pentru stârpirea potlogăriilor care umflă artificial prețul RCA.
    Adevăratul Mayer îi urează ”noapte bună” falsului Mayer (Mayer 2020-05-28 – 14:24:39
    ID comentariu – 70923) și se amuză că nimicnicia celor loviți de Hagiu produce niște falsuri diversioniste grosolane .
    În consecință, adevăratul Mayer declară că președinția lui Augustin Hagiu este cel mai bun lucru care i s-a putut întâmpla FORT-ului, așa se poate stârpi mizeria și foamea de venituri ilicite ale unor profitori ai sistemului RCA.

  6. Mă, da’ voi chiar credeți că mizeria voastră de postare și ”reacții” ale postacilor convinge pe cineva ? E amuzant să persiflezi gloata care a primit un șut în boașe din partea lui Augustin 🙂 Sunteți jalnici … dar o meritați pe deplin !
    Succes Augustin Hagiu, ai reușit să le dai o lovitură binemeritată !

    • Aveti dreptate! Banii luati de la cea mai jegoasa firma de asigurari pentru a transmite un calup de publicitate mincinoasa deghizata sub forma unui comunicat de presa al unei sulfuroase organizatii, urmata de o tacere asurzitoare a organizatiei voastre a fost o mare lovitura. Cam ca si cum te-ai impusca singur in picior inainte de concursul de dans. A dat afara onoarea din voi!

  7. Aveți mare dreptate, domnul Hagiu a făcut ieri un gest nobil și totodata de mare curaj: A strălucit in Parlamentul României când a fost finala de dezbateri la legea RCA, pentru care toată lumea l-a apreciat și efectiv l-a aplaudat pe Augustin Hagiu.
    Domnul Hagiu a strălucit printr-o absenta remarcabila.
    Și are dreptate. Cât poate sa țină de foame 100 000 de lei?

  8. Cate astfel de aranajamente pe bani a mai facut oare onorabilul presedinte FORT? Cu una a fost prins. Stiti bine ca si hotii sunt prinsi abia dupa mai multe fapte. Oare de ce nu a iesit FORT sa dezminta daca poate sau sa explice prostitutia principiilor liderului lor? Oare ce ce?

  9. Îmi cer scuze, am citit acest articol și as vrea sa îl întreb pe domnul Mayer dacă nu cumva domnul Hagiu cânta si la evenimente.
    Se apropie ziua de naștere a lui Dan Odobescu și colegii de la City Insurance vor sa ii organizeze o petrecere surpriza.
    Domnului Odobescu ii plac foarte mult târâtoarele și ma gândeam sa organizez un spectacol cu năpârci, iar gazda acestui spectacol sa fie chiar președintele Fort. Am văzut in niște înregistrări ca domnul Hagiu are voce plăcută și un chip potrivit acestui spectacol.
    Îmi puteți spune dacă tariful de 100 000 de lei a președintelui Fort poate fi negociabil, in condițiile in care au mai existat colaborări bazate pe cinste și onoare între cei doi?
    Rog email către evenimentecunaparci@yahoo.com

  10. Vedeti ca vine ziua lui Musat care conduce in realiatate City, Odobescu e un cal batran si obosit . Musat cu Rosu de la ASF ( varul lui Dragnea ) care mai este sustinut doar de Mihai Weber Parlamentar PSD fiinca fisu lucreaza in ASF si Dascalu sustinuta de Chitoiu si Rusanu fac echipa . Asa ca Hagiule daca mai vrei o sponsorizare va trebuii sa canti bine. Ieri ai stat pitit si Madalin Rosu a incasat pumni in gura de la golanii aia din cotar. Pai e frumos ma Hagiule? sau ai facut o special ca Rosu sa dea si el o sponsorizare ?? Ai grija , ia ma fraiere banii la punga nu cu acte… Nu te a invatat Musat ? La ziua lui dupa ce bea un sprit sa ii ceri sa te invete. Sa vedem ce vei spune la Parchet.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger