AcasăNewsCât costă o noapte all inclusive în Mamaia, Neptun sau Olimp. Hotelierii...

Cât costă o noapte all inclusive în Mamaia, Neptun sau Olimp. Hotelierii îi atrag pe turiști cu tarife promoționale

litoralVacanțele românilor de scumpesc! Președintele hotelierilor, Călin Ile, despre majorarea TVA în turism: „Măsura ar fi dezastruoasă”

Minivacanța de Rusalii a adunat mulți turiști pe litoralul românesc. S-au bronzat, au jucat table, s-au plimbat cu ski jet-ul și s-au bucurat de atmosferă, înainte de a se afunda în traficul de pe drumul de întoarcere. Și tarifele au ținut cu ei, nu numai vremea.

Iată cât costă, în această perioadă, o noapte all inclusive în Mamaia, Neptun sau Olimp.

Tarifele de cazare sunt avantajoase

Cu toții au amânat plecarea spre casă cât mai mult, iar semnele pentru noul sezon sunt bune, spun hotelierii.

„Se anunţă un sezon aglomerat. Pentru perioada aceasta, până la finalul lunii iunie avem oferte începând de la 92 de euro per persoană pentru 2 nopţi de cazare”, a transmis Cristiana Belu, manager resort.

Tarifele de cazare sunt avantajoase pe întreg litoralul, în această perioadă.

Între 130 și 230 de lei pe noapte în Mamaia și între 150 și 350 de lei în sudul litoralului, la Neptun și Olimp, pentru all inclusive. Din data de 15 iunie, prețurile vor crește și cu până la 30%.

Peste 70.000 de turişti s-au aflat în minivacanţa de 1 Iunie şi Rusalii pe litoralul românesc. Tarifele sunt la jumătate faţă de mijlocul sezonului, iar vremea a fost ca-n plină vară. Şi încă o veste bună: de joi, 1 iunie, taxa de pod de la Feteşti a fost eliminată.

author avatar
Andreea Vlad
755 afisari

2 COMENTARII

  1. ”Şi încă o veste bună: de joi, 1 iunie, taxa de pod de la Feteşti a fost eliminată.” Da! Stai acolo prins in aglomeratie si consumi benzina de 40 de lei. Trecerea este 13 lei.

  2. Servicii foarte scumpe pentru nimic, doar jecmaneala, mai bine te duci undeva la preturi mai accesibile si servicii ce calitate cu drum inclus (avion)!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger