AcasăNewsCât costă benzina şi motorina luni, 4 martie 2024. Preţul carburanţilor la...

Cât costă benzina şi motorina luni, 4 martie 2024. Preţul carburanţilor la început de săptămână

Prețurile la carburanți pentru luni, 4 martie 2024, au fost afișate și nu au înregistrat modificări mari față de săptămâna precedentă.

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde luni cu 7.03 lei și se găsește la acest preț în Năsăud, Bistrița Năsăud, la stația PRV.

Motorina şi benzina s-au mai ieftinit

Benzina standard se găsește la prețuri între 7,11 şi 7,27 lei, preţuri în scădere uşoară faţă de săptămâna trecută. Pentru benzina premium, prețurile variază de la 7,61 lei la 7,91 lei, de asemenea în scădere uşoară.

Prețul minim pentru motorină standard, în București, este luni de 7,48 lei litrul, comparativ cu 7,52 lei cât era vineri, şi se găseşte la o staţie Socar din str. Vasile Lascăr, nr. 141 A. Prețul pentru motorină premium este între 7,86 lei litrul şi 8,15 lei, de asemenea în scădere.

Prețurile carburanților în stațiile de alimentare au o evoluție similară cu cea a cotațiilor internaționale Platts pentru benzină și motorină, dar cu o diferența de câteva zile.

Aşa constatat Consiliul Concurenței în urma unui studiu care reanalizează modul în care modificările cotațiilor care se transmit în prețurile la pompă.

Preț benzină și motorină 4 martie 2024- București

  • Cel mai mic preț benzină: 7.10 lei
  • Cel mai mic preț motorină: 7.48 lei
  • Cel mai pic preț GPL: 3.27 lei

Preț benzină și motorină luni, 4 martie 2024- Cluj-Napoca

  • Cel mai mic preț benzină: 7.14
  • Cel mai mic preț motorină: 7.53
  • Cel mai pic preț GPL: 3.29
author avatar
Andrei Ștefan
245 afisari

1 COMENTARIU

  1. In Gran Canaria, azi, litrul de benzina costa 1,12 euro. Faceti calculul si vedeti ca pe bucata asta de stanca benzina e mai ieftina. Acum 7 ani un litru de benzina costa 0,9 euro. Faceti comparatiile si vedeti cine stie intr-adevar sa se descurce in lumea asta . Trichiflicii nostri. care maine ne vor cere voturile. sigur nu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger