AcasăNewsCât costă 3 mici la Cluj, la festivalul Electric Castle. Clienții trebuie...

Cât costă 3 mici la Cluj, la festivalul Electric Castle. Clienții trebuie să bage adânc mâna în buzunare

miciCât costă 3 mici la Cluj, la festivalul Electric Castle. Clienții trebuie să bage adânc mâna în buzunare

Clujul este considerat de mulți turiști capitala prețurilor nesimțite. Zilele acestea are loc Electric Castle, care adună zeci de mii de iubitori de muzică electro.

De la eveniment nu lipsește mâncarea de tip street-food, iar oferta este variată. Celebrii mici de la Cocoșatu au ajuns și la Electric Castle. Pentru trei mici, o porție de cartofi prăjiți „pe bune”, după cum spun comercianții, și o Coca Cola, un festivalier trebuie să plătească 33 de lei.

33 de lei pentru o porție de mici cu cartofi prăjiți

Preţurile la mâncare de la Electric Castle 2023 i-au şocat pe fani, mai ales că unele produse, destul de banale, precum „tradiționalul” parizer, au adaosuri comerciale uriașe în raport cu prețul de bază. O felie de pâine cu untură la 150g, considerată pe vremuri „mâncarea studentului”, a ajuns acum delicatesă la festivaluri şi costă 23 de lei.

Un ștrudel cu mere cu cremă de vanilie şi zahăr pudră la 250 g costă 28 de lei, iar dacă se mai alege şi o doză de bere, mai trebuie să scoatem din buzunar încă 17 lei.

Sunt şi variante de meniu care conțin un sandwich cu parizer, cartofi prăjiți şi o cola zero, la care preţul începe de la 34 de lei. De asemenea, o porție de salată de vinete şi roșii se vinde la festival cu 22 de lei, se arată în lista de preţuri făcută publică de un turist pentru Ştiri de Cluj.

author avatar
Andreea Vlad
940 afisari

8 COMENTARII

  1. Strudel de mere cu crema de vanilie si bere, pare o idee buna.
    Nu se spune nimic in articol despre pretul accesului la buda.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger