AcasăNewsCât cere preotul Calistrat Chifan pentru pomelnic. Înregistrare virală: „La mine vii...

Cât cere preotul Calistrat Chifan pentru pomelnic. Înregistrare virală: „La mine vii cu 5 lei și mă iei de prost?” VIDEO

preot

Preotul Calistrat Chifan, implicat recent într-un scandal după ce a fost filmat lovind o femeie, apare într-o nouă înregistrare controversată. Clipul a fost postat pe Facebook de polițistul Marian Godină.

În imagini, preotul Calistrat le povestește mai multor persoane cum, la un moment dat, o femeie i-a spus că nu are bani pentru pomelnic, deși, spune el, s-ar fi dus la vrăjitoare cu ceva timp înainte.

Noi imagini revoltătoare cu preotul Calistrat

„Venise într-o zi o cucoană și mi-a zis părinte sunt așa de supărată dacă vreți să îmi faceți un pomelnic, dar să știți că nu am bani. Zic nu mă lua așa. Cât ai dat la vrăjitoare? Păi, am dat 1.000 de lei și la mine vii cu 5 lei? Ce, mă iei de prost? Vii cu 100”, afirmă preotul Calistrat.

Apoi, preotul continuă: „Zece la sută din cât ai dus acolo. De ce preotu-i mai prost ca să-ţi facă rugăciune cu 5 lei şi aia că te prosteşte şi-ţi spune trei gogoşi tre să-i dai 1.000? De unde-i asta? Nu suport treaba asta. Vreau să fiu tratat măcar la 10 la sută din cât îi tratată o vrăjitoare”.

Filmarea publicată de Marian Godină pe Facebook a strâns mii de reacții și comentarii în doar câteva ore de la publicare.

Preotul Calistrat Chifan a fost acuzat la începutul lunii noiembrie că a lovit două femei în curtea bisericii. În acest caz polițiștii au deschis un dosar penal. Preotul care neagă acuzațiile nu va mai oficia slujbe pe durata anchetei poliţiştilor.

author avatar
Andreea Vlad