AcasăNewsCât ar urma să aștepte, mai nou, bucureștenii metroul în stații. Ce...

Cât ar urma să aștepte, mai nou, bucureștenii metroul în stații. Ce spune ministrul

Au mai rămas puține zile până la 15 mai, dată la care sunt așteptate primele măsuri de relaxare a restricțiilor impuse de autorități, în lupta cu noul coronavirus. Iar mulți dintre românii care se vor întoarce la locul de muncă, după ce au lucrat de acasă, în ultimele săptămâni, se întreabă cum anume se va reuși să fie păstrată distanțarea recomandată de specialiști, la orele de vârf, când vine vorba de transportul în comun.

În acest sens, ministrul Transporturilor a anunțat că în cursul zilei următoare vor avea loc discuții în privința măsurilor ce urmează să fie luate „pe fiecare mod de transport în parte, începând cu data de 15 mai”.

Oficialul guvernamental s-a oprit în mod special asupra transportului cu metroul. „Credem că până pe data de 15 mai Comisia Europeană va veni cu un set de recomandări pe care le vor aplica toate statele membre, dar noi suntem pregătiți să luăm măsuri pe fiecare mod de transport, inclusiv la metrou (…). Noi venim cu maximum de trenuri în această perioadă, astfel încât timpii de așteptare să fie între 2-3 minute respectiv 6-7 minute, funcție de stațiile Metrorex”, a mai precizat Lucian Bode, aflat, joi după-amiază, la Uzina Dacia Mioveni, împreună cu premierul Orban.

author avatar
Cristina Stefan
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger