AcasăNewsCât a plătit un turist canadian pentru doi mici în Otopeni: „Mi-am...

Cât a plătit un turist canadian pentru doi mici în Otopeni: „Mi-am luat țeapă” – VIDEO

turistCât a plătit un turist canadian pentru doi mici în Otopeni: „Mi-am luat țeapă” - VIDEO

Un bărbat din Canada a călătorit până în România pentru o vacanță, alături de soția sa. La finalul experienței, canadianul s-a oprit la un restaurant din interiorul aeroportului, pentru a degusta pentru ultima dată celebri mici.

Steve a fost fascinat de bucătăria tradiţională românească. Cel mai mult i-au plăcut micii, aşa că fix înainte să se îmbarce în avion a vrut să mai guste o dată micii româneşti.

Însă, se pare că atât el, cât și soția sa, au rămas dezamăgiți după ce au plătit un preț uriaş pentru o porție de doar doi mici.

A plătit 53 de lei pe doi mici, muştar, cartofi prăjiţi şi o apă

Cuplul de canadieni și-a comandat dintr-un restaurant din aeroport doi mici, muştar, cartofi prăjiţi şi o apă. Pentru acest meniu a plătit o sumă de 53 de lei. Canadianul a precizat că a rămas dezamăgit în urma plații făcute pentru o porție de doar doi mici.

„După cum se pare, mi-am luat țeapă. Ivana, nu o să îți vină să crezi prețul. 14 lei un mic. 53 de lei pentru doi mici, cartofi prăjiți și apă. Ar fi bine să fie cei mai buni mici pe care i-am mâncat în viața mea. Măcar mi-au dat și muștar. Ultimii mici mâncați în România, să vedem: mmmm, au meritat fiecare leu, sunt foarte buni.

Să fim onești, sunt prea scumpi, dar până și micii din aeroport sunt buni aici. E și prima dată când mănânc mici la micul dejun. Sunt de cinci ori mai scumpi decât ar trebui. Exagerez, dar pe stradă un mic e patru lei, aici e 14.”, a declarat Steve, bărbatul din Canada.

Această experienţă neplăcută nu le-a „şters” celor doi canadieni amintirea frumoasă pe care le-a lăsat-o România şi s-au despărţit de ţara noastră cu zâmbetul pe buze.

author avatar
Andreea Vlad