AcasăNewsCât a plătit un turist canadian pentru doi mici în Otopeni: „Mi-am...

Cât a plătit un turist canadian pentru doi mici în Otopeni: „Mi-am luat țeapă” – VIDEO

turistCât a plătit un turist canadian pentru doi mici în Otopeni: „Mi-am luat țeapă” - VIDEO

Un bărbat din Canada a călătorit până în România pentru o vacanță, alături de soția sa. La finalul experienței, canadianul s-a oprit la un restaurant din interiorul aeroportului, pentru a degusta pentru ultima dată celebri mici.

Steve a fost fascinat de bucătăria tradiţională românească. Cel mai mult i-au plăcut micii, aşa că fix înainte să se îmbarce în avion a vrut să mai guste o dată micii româneşti.

Însă, se pare că atât el, cât și soția sa, au rămas dezamăgiți după ce au plătit un preț uriaş pentru o porție de doar doi mici.

A plătit 53 de lei pe doi mici, muştar, cartofi prăjiţi şi o apă

Cuplul de canadieni și-a comandat dintr-un restaurant din aeroport doi mici, muştar, cartofi prăjiţi şi o apă. Pentru acest meniu a plătit o sumă de 53 de lei. Canadianul a precizat că a rămas dezamăgit în urma plații făcute pentru o porție de doar doi mici.

„După cum se pare, mi-am luat țeapă. Ivana, nu o să îți vină să crezi prețul. 14 lei un mic. 53 de lei pentru doi mici, cartofi prăjiți și apă. Ar fi bine să fie cei mai buni mici pe care i-am mâncat în viața mea. Măcar mi-au dat și muștar. Ultimii mici mâncați în România, să vedem: mmmm, au meritat fiecare leu, sunt foarte buni.

Să fim onești, sunt prea scumpi, dar până și micii din aeroport sunt buni aici. E și prima dată când mănânc mici la micul dejun. Sunt de cinci ori mai scumpi decât ar trebui. Exagerez, dar pe stradă un mic e patru lei, aici e 14.”, a declarat Steve, bărbatul din Canada.

Această experienţă neplăcută nu le-a „şters” celor doi canadieni amintirea frumoasă pe care le-a lăsat-o România şi s-au despărţit de ţara noastră cu zâmbetul pe buze.

author avatar
Andreea Vlad
15.703 afisari

20 COMENTARII

  1. În toate aeroporturile , prețurile au adaos comercial mare, chiar și apa îmbuteliată e scumpă, ce să mai zicem de mici.

  2. In toate aeroporturile trebue mers cu buldozerul si daramate tote hardughiile acestor nesimtiti!

    • Sau in toate aeroporturile desfiintate toate tarabele imputite cu mancare si lasate doar automate de vanzare bauturi racoritoare, apa, cafea, etc., si diferite feluri de gustari, sendvisuri si alte chestii ambalate. Luat exemplul Japoniei unde pe aeroport nu exista hoti care au restaurant.

  3. Omu, nu-i prea umblat dacă s- a mirat atât. Șanț curios cât costa niște cartofi prăjiți și o apa pe aeroporturile canadiene. În aeroport cumperi doar din duty free și acolo după ce verifici de 3 ori.l

  4. E umblat in toata Romania, unde a mancat mici la greu, dar cu maxim 5 sau 5 lei bucata. De aici si mirarea ca de ce au costat 53 de lei doi mici cu mustar si 14 cartofi prajiti. Jegosii aia cu dughene din aeroport nu au limite, sunt de o nesimtire enorma!

  5. Cine vorbeste incorect, canadienii sau jurnalista? „Mi-am luat teapa”- incorect. Nu si-au luat-o singuri, li s-a tras o teapa. Nu ne mai incurcam in chestii din astea, nu-i asa?

  6. Canadieni niste terminati care vor sa maninca moca ,daca nu le place sa nu mai manince in RO sa manince gunoaiele lor cu chimicale din Canada tara drogatilor si poponarilor ,in aeroport in Toronto sau Montreal este de zeci ori mai scump ca la otopeni i au pielea de pe tine ,problema este ca in aero poarta chiria este extrem de mare

  7. la verona la un restaurant romanesc 2 mici si cartofi prajiti 12 euro(nu aeroport)..asa ca???

    • Da ma, la verona, nu în România. Am înțeles ce vrei sa spui, ca tu „muncești” în UE. Să nu uiți să ungi roata de la roabă ! Și vezi ca au reduceri la Cybo!

  8. In aeroportul din Montreal se mănâncă foarte bine si mai ieftin decat in Otopeni De fiecare data cand plec mănânc acolo pentru ca totul e proaspăt sunteti xenofobi si prostcrescuti

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger