AcasăNewsCât a plătit un român pentru un plin de motorină la o...

Cât a plătit un român pentru un plin de motorină la o benzinărie din Arabia Saudită. S-a uitat de două ori pe bon și nu i-a venit să creadă – VIDEO

carburanti

Un român aflat cu maşina în Arabia Saudită a povestit pe TikTok cât a fost nevoit să plătească la benzinărie pentru un plin de motorină.

În clipul video devenit viral pe TikTok, românul, care conduce o autoutilitară înmatriculată în Vaslui, împreună cu soţia sa, au ajuns la un peco din Arabia Saudită şi au făcut un plin de motorină.

Românul a plătit puțin peste 50 lei pentru un plin de motorină

Astfel, cei doi români le-au arătat tuturor cât costă un litru de motorină în ţara cu cel mai mult petrol din lume, dar şi cât costă să faci plinul la maşină.

Acolo, românul a aflat că un litru de motorină costă 75 de halala, adică 0,75 riali.

În total, cei doi români au alimentat 54,67 litri de motorină pentru care au fost nevoiţi să achite, în cash, 41 de reali, ceea ce înseamnă 10,21 euro sau 50,45 lei.

@sunchase.journey Aducem si acasa??? #travel #vanlife #saudi #romania ♬ original sound – Luminița Nimerenko

Ei au povestit într-un video pe TikTok că în această țară este destul de dificil să găsești benzinării care comercializează motorină, însă într-un final au găsit un loc de unde puteau să alimenteze.

author avatar
Andreea Vlad