AcasăNewsCât a plătit un român pentru un plin de motorină la o...

Cât a plătit un român pentru un plin de motorină la o benzinărie din Arabia Saudită. S-a uitat de două ori pe bon și nu i-a venit să creadă – VIDEO

carburanti

Un român aflat cu maşina în Arabia Saudită a povestit pe TikTok cât a fost nevoit să plătească la benzinărie pentru un plin de motorină.

În clipul video devenit viral pe TikTok, românul, care conduce o autoutilitară înmatriculată în Vaslui, împreună cu soţia sa, au ajuns la un peco din Arabia Saudită şi au făcut un plin de motorină.

Românul a plătit puțin peste 50 lei pentru un plin de motorină

Astfel, cei doi români le-au arătat tuturor cât costă un litru de motorină în ţara cu cel mai mult petrol din lume, dar şi cât costă să faci plinul la maşină.

Acolo, românul a aflat că un litru de motorină costă 75 de halala, adică 0,75 riali.

În total, cei doi români au alimentat 54,67 litri de motorină pentru care au fost nevoiţi să achite, în cash, 41 de reali, ceea ce înseamnă 10,21 euro sau 50,45 lei.

@sunchase.journey Aducem si acasa??? #travel #vanlife #saudi #romania ♬ original sound – Luminița Nimerenko

Ei au povestit într-un video pe TikTok că în această țară este destul de dificil să găsești benzinării care comercializează motorină, însă într-un final au găsit un loc de unde puteau să alimenteze.

author avatar
Andreea Vlad
12.078 afisari

7 COMENTARII

  1. Asta unde o incadram ??? La stire, minune, sau ce. Adica in tara unde daca bagi un bat in pamant iese ”betrol mai”, ce-i asa socant ca un plin costa cat un bax de apa ??? Basca , la ei nu au avut un guvern corupt care sa vanda avutia POPORULUI, ca nu a lu tac,su.

    • SIMPLU !!! Daca le trece prin cap arabetilor sa migreze in Golf, nu-i nicio problema. Trei luni de zile sant tolerati pe cheltuiala emiratului si daca la sfarsitul perioadei nu esti angajat, adio si-un praz verde, deportare in tara de origine si interdictie definitiva de a mai reveni. Revii ??? Puscarie tata !! Ieuropa ??? Unde i-ati vazut la munca decat pe marile bulevarde cu telefoanele in mana ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger