AcasăNewsCât a plătit o femeie pe o noapte de cazare în Sinaia....

Cât a plătit o femeie pe o noapte de cazare în Sinaia. De banii ăștia putea opta pentru o vacanță la ski în Elveția

sinaia schiCât a plătit o femeie pe o noapte de cazare în Sinaia. De banii ăștia putea opta pentru o vacanță la ski în Elveția

Cazarea în stațiunile montane din România pare să fie un chilipir pentru unii turiști, care acceptă să scoată sume consistente pe câteva nopți.

Prețul colosal pe care l-a achitat la finalul sejurului de 8 nopți nu pare s-o fi deranjat pe o turistă, care recunoaște că a plătit peste 6.000 lei pentru patru adulți și un copil. Femeia spune că a scos din buzunar nu mai puțin de 6.200 lei, mai exact 800 lei pe noapte.

6.200 lei pe 8 nopți de cazare

Aceasta povestește că a închiriat un apartament cu două dormitoare într-un motel vizavi de parc. Femeia s-a arătat extrem de încântată de tarif, dar și de condiții, lucru care a stârnit un adevărat val de controverse pe internet.

”Apartamentul e la parter, dar nu contează, motelul are lift. Camerele sunt curate, cu televizoare în fiecare cameră, iar bucătăria, deși mică (cel puțin a noastră) e bine utilată. (…). La noi nu e open space, ceea ce apreciez. Am plătit 6.200 de lei – 8 nopți, 4 adulți și un copil.Recomand!”, a povestit femeia într-o postare pe grupul de Facebook ”Am fost acolo”.

Critici din partea internauților

Evident, postarea femeii a adunat un val de reacții din partea internauților, care au rămas surprinși de prețul pe care familia l-a plătit pentru doar opt nopți, într-o stațiune montană din România. Unii au fost de părere că de banii ăștia putea opta pentru o vacanță la ski în Elveția, sau chiar în Austria.

”62 de milioane??? Doamnă, în ce țară locuiți? Dacă tot aveți bani așa de ce nu v-ați dus în Austria sau Elveția? Îi mai și promovați pe hoții ăștia ai noștri/ Mamă, cam scump. Am plătit 4.600 pentru 7 nopți, mic dejun și transport plus transfer, hotel 4 stele în Dubai lângă Burj Khalifa, o camera dublă deluxe. Va urma o recenzie cu imagini. Și e Dubai, nu Sinaia!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

author avatar
Andreea Vlad
1.731 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce se poate observa, din prima, despre nivelul „intelectual” al acelei bugetărițe: „Apartamentul e la parter, dar nu contează, motelul are lift”. MAI PUTEM COMENTA CEVA?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger