AcasăNewsCât a ajuns să coste o merdenea în Aeroportul Otopeni/Prețul, de necrezut!

Cât a ajuns să coste o merdenea în Aeroportul Otopeni/Prețul, de necrezut!

Una dintre „soluțiile” la care apelează mulți dintre cei aflați pe fugă, pe timpul zilei, când nu apucă să stea la masă și să mănânce consistent, o reprezintă deja clasica merdenea. Produsul de patiserie, preparat cu brânză, se găsește mai peste tot în Capitală și nu numai. Și nu costă, teoretic, foarte mult.

Cu o excepție, totuși. Una semnificativă. Dacă ajungeți să o cumpărați în Aeroportul Otopeni.

sursa foto: antena3.ro

Și asta pentru că, acolo o merdenea cu brânză de doar 160 grame costă 20 de lei, potrivit antena3.ro. O sumă de care, cel puțin la cantinele din Capitală, ați putea mânca până și o bucată de carne, cu ceva garnitură alături și o salată. Și având în vedere că la o patiserie, în București, o merdenea costă 5 sau 6 lei.

Cât costă un sendviș cu salam uscat

Și nu e singurul preț al unui produs alimentar care ar putea ajunge să cam „usture” la buzunarele celor care vor să mănânce ceva în aeroport. În cazul în care se gândesc să aleagă ceva mai consistent de mâncare, cum ar fi un sendviș, pasagerii au de scos din buzunar o sumă zdravănă. O baghetă rustică, aparent banală, cu salam uscat are un preţ uriaș pentru mulți români, mai ales dacă e să ne gândim la salariile din România, raportate la cele din Occident. Pentru un astfel de sendviş, pasagerii au de plătit 55 de lei.

Nu e prima oară când apar în discuție prețurile „piperate” la mâncarea din Aeroportul Otopeni. Care de multe ori îi lasă mirați pe mulți dintre cei care ajung în cel mai mare aroport din țară. Dat fiind faptul că înainte de îmbarcare e recomandabil să se ajungă cu câteva ore înainte, dar și faptul că sunt reguli de respectat, la controlul de securitate, călătorii ajung în situația de a se îndrepta către magazinele din aeroport, pentru a-și cumpăra ceva de mâncare și o apă, un suc sau o cafea.

Doar că prețurile par să-și fi luat și ele „zborul”, asemeni avioanelor din aeroport.

author avatar
Andrei Coman
1.164 afisari

6 COMENTARII

  1. Nu e prost cine cere. Prost e ala care da. Ia sa faca lumea un boicot si sa nu mai cumpere nimeni jegurile alea de 20 de lei, sa vezi ca in doua luni dau aia faliment cu brio. Eu personal nu cumpar niciodata de acolo, imi iau la plecare din Bucuresti apa, suc, gustari, etc., pe care inainte de imbarcare chiar daca nu le-am consumat suta la suta, le arunc la gunoi. Sa faca aia bani pe merdenele cand leo-i cumpara eu.

  2. Pentru Neagu si Zorro: Suntei si idioti, ce vroia Anonim sa zica si unde v-ati grabit, ca sacalii, sa atacati. Rusine!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger