AcasăNewsCât a ajuns să coste carnea de miel în sâmbăta mare. Prețul...

Cât a ajuns să coste carnea de miel în sâmbăta mare. Prețul i-a uimit pe mulți clienți

mielCât a ajuns să coste carnea de miel în sâmbăta mare. Prețul i-a uimit pe mulți clienți

Românii se pregătesc de sărbătoarea Învierii Domnului, iar cei care vor să pună carnea de miel pe masă au întâlnit în piețe și supermarketuri prețuri record.

Zilele acestea, carnea de miel a devenit un adevărat lux. Mai ales pentru cei cu salarii relativ mici. În cazul pensionarilor cu sume sub 1.500 de lei, este extrem de greu să dea pe un kilogram de carne de miel, de la 30 de lei cât era anul trecut, la 50-60 de lei în aceste zile.

Prețul cărnii de miel a scăzut la jumătate

Însă în Sâmbăta Mare, prețurile au scăzut până la jumătate. „Ăsta e prețul corect al cărnii de miel! Deci, care a fost adaosul atunci când se vindea carcasa cu 55 lei per kg?”, scriu cei de la Asociația Pro Consumatori.

De pe masa de Paște 2022 ar putea lipsi tradiționala carne de miel. Foarte mulți români sunt tentați să o înlocuiască cu alte tipuri de carne, având în vedere prețul piperat.

author avatar
Andreea Vlad
1.620 afisari

7 COMENTARII

    • Ziare.com UN SITE CE INSTIGA LA URA , CARE IMPUNE CENZURA SI DICTATURA IN ROMANIA !!! FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI PLAGIATORI, LINGAI IN CÙR A CLASEI POLITICE , MÙISTI PROFESIONISTI , JEGURI PATENTATE , PLEAVA JURNALISMULUI DE CEA MAI JOASA SPETA , COLABORATORI VIERMANOSI , DEJECTII UMANE .GUNOAIE INFECTE
      SLUGILE CREDINCIOASE SUNT ZILNIC CU ARTICOLE ELOGIOASE , SCARBOASE PANA LA VOMA , SI ODE LA ADRESA JEGURILOR DIN FRUNTEA TARII CE AU DISTRUS TOTAL ROMANIA SI AU INDATORAT-O PENTRU SECOLE

  1. SITE-UL CARE IMPUNE CENZURA SI DICTATURA IN ROMANIA !!! FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI PLAGIATORI, LINGAI IN CÙR A CLASEI POLITICE , MÙISTI PROFESIONISTI
    SI SLUGI CREDINCIOASE SUNT ZILNIC CU ARTICOLE ELOGIOASE , SCARBOASE PANA LA VOMA , SI ODE LA ADRESA JEGURILOR DIN FRUNTEA TARII CE AU DISTRUS TOTAL ROMANIA SI AU INDATORAT-O PENTRU SECOLE

  2. Mă piș pe mielul lor! Niște nesimțiți! „Cumpărați marfă românească!” Nu zău??

  3. Mi-as baga brisca-n co…e, mi-ar fi jena sa zic oamenilor in acesta seara sfanta ”Cristos a-nviat”!!, daca eu ca ziarist sau comentator de tv. as avea putina credinta si compasiune fata de poporul acesta amarat, stiind ca in zilele premergatoare Pastelui, am contribuit cu buna stiinta la cresterea pretului carnii de miel (ca de asta vorbim), prin prostiile pe care le-am dedbitat in toata mass media, cu niste preturi dictate contra cost de cei pe care nu-i intereseaza decat banul. Sa exemplificam. Cam cu doua saptamani inainte de Paste, ati ”propovaduit” ca pretul carnii de miel va fi in supermarketuri de 40 de lei/kg. A doua zi a fost exact acesta pretul.Cu o saptamana inainte de Paste ati spus ca pretul aceluiasi produs va fi de 50 de lei/kg si chiar asa a fost, ba chiar unii mai ”darnici” au plusat la 55 de lei. Acum, am sa va demonstrez minciuna. Am un prieten care are o turma mai mica de oi. El mi-a spus ca avand in vedere cocarjarea noastra cu facturile la energie, va vinde kgde miel in viu cu 18 lei. Acum va pun eu intrebarea voua si la samsarii care plang pe la tv ca musai sa mareasca preturile la produsele alimentare ca au nenumarate cheltuieli, pentru ca i-au tras pielea jos animalului sacrificat trebuie sa triplezi pretul ??? Ca dupa sacrificare, se pierde cam 50% din grutate, deci ar veni kg la 36 lei, dar pana la 55 lei, ce reprezinta??? HOTIE, asta reprezinta si totul cu ajutorul sigur ”dezinteresat” al vostru, Bravos ziarici , bravos comercianti, AMARATUL plateste, Vivat conducatori, Apropo, oare ei cat or fi platit pentru un miel ??? Ca au adus preturile la cele normale in SAMBATA MARE, nu inseamna ca pacatele le-au fost sterse, Toti vom si vor plati in final.

  4. NEMERNICILOR.AN PASTELE CATOLICILOR MIELU ERA DE PESTE 56 DE RONI.ASTA PENTRUCA SUNT MINORITARI NU.PENTRU ORTODOXI SE VINDE CU 30 DE RONI,.NU AVETI PIC DE RUSINE HUOOOOO.BANDITILOR.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger