AcasăNewsCastigatorul X-Factor, Andrei Leonte ar putea fi descalificat! Vezi de ce!

Castigatorul X-Factor, Andrei Leonte ar putea fi descalificat! Vezi de ce!

Castigatorul X-Factor, Andrei Leonte ar putea fi descalificat, anunta Antena 1.  X-Factor  va acorda marele premiu odata cu clarificarea declaratiilor date de Andrei Leonte la inscrierea in concurs, declaratii care s-ar afla in contradictie cu regulile acestui format international.

X-Factor s-ar putea termina prost pentru Adrian Leonte care se pare ca a incalcat regului concursului X-Factor 2012. Postul de televiziune Antena1 isi rezerva dreptul de a verifica aceste circumstante, pentru ca premiul constand in 200 000 euro si un contract cu o casa de discuri sa fie acordat in conformitate cu regulamentul. Regula pe care ar fi incalcat-o Andrei Leonte la concursul X-Factor 2012 este: „Potrivit acestuia, in concurs sunt acceptati doar participantii care nu se afla intr-o relatie contractuala cu vreo casa de discuri, iar declaratia se face pe propria raspundere.”

Antena Group depune toate eforturile impreuna cu detinatorul de format pentru rezolvarea corecta a acestei situatii aparute la X-Factor, iar castigatorul va fi anutat imediat atat concurentului cat si publicului telespectator.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
2.713 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger