AcasăNewsCastigatorul marelui premiu Loto 6 din 49 si-a ridicat banii! Care spune...

Castigatorul marelui premiu Loto 6 din 49 si-a ridicat banii! Care spune ca este SECRETUL SUCCESULUI!

Fericitul castigator al marelui premiu de la Loto 6 din 49 de la extragerea de duminica, 14 iulie, si-a ridicat, marti, banii de la sediul Loteriei Romane, insa nu a vrut sa-i fie dezvaluita identitatea. Barbatul le-a transmis, insa, un mesaj celorlalti jucatori.

„In cursul zilei de astazi (marti, n.r.) s-a prezentat la sediul Loteriei Romane, pentru a-si incasa premiul, castigatorul categoriei I a jocului Loto 6 din 49, la tragerea de duminica, 14 iulie, cel mai mare premiu din istoria jocului. Valoarea castigului este de 48.952.706,17 lei, iar biletul norocos a costat doar 16,9 lei, fiind completat cu trei variante simple la Loto 6/49 si o varianta la Noroc”, se arata in comunicatul emis de Loteria Romana.

Castigatorul este un barbat care are in jur de 50 de ani, este din Galati si joaca in mod constant la Loto de aproape 20 de ani. Barbatul a declarat ca a jucat intotdeauna aceleasi trei variante si o varianta la Noroc si ca numerele au semnificatie personala, dar pana acum nu a obtinut decat castiguri mici, cel mai des cu 3 numere, noteaza rtv.net.

Barbatul a dorit sa-si pastreze anonimatul si le-a transmis un mesaj celorlalti jucatori: „Fiti perseverenti, jucati mereu! Cred ca asta e cheia succesului”.

Este pentru a sasea oara in ultimii 12 ani cand premiul cel mare al Loteriei Romane a ajuns la Galati.

author avatar
Alina Costache
1.206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger