AcasăNewsUPDATE Castigatorul licitatiei in cazul Oltchim, anuntat in scurt timp VEZI OFERTELE!

UPDATE Castigatorul licitatiei in cazul Oltchim, anuntat in scurt timp VEZI OFERTELE!

(foto: finantistii.ro)

UPDATE Comisia examineaza la aceasta ora toate ofertele primite in cazul privatizarii Oltchim.

UPDATE 2 Chimcomplex (firma omului de afaceri Stefan Vuza) ofera pentru cumpararea individuala a pachetului actiuni 18, 8 milioane lei, iar pentru cumparare in bloc – 221, 4 milioane lei. Oferta Aisa Invest pentru actiunile Oltchim este de 30 milioane lei.

UPDATE 1 Oferta facuta de Dan Diaconescu pentru actiunile Oltchim Ramnicu Valcea, prima deschisa si anuntata in cadrul licitatiei de vineri, este de 203,14 milioane lei. Oferta PCC (varianta cumpararii in bloc a celor trei active) este de 13, 443 milioane de lei.

Castigatorul licitatiei in cazul privatizarii Oltchim va fi anuntat in scurt timp. Licitatia de la Ministerul Economiei a inceput. In cursa pentru preluarea combinatului au intrat toti cei patru investitori care au depus oferte de cumparare.

(foto: finantistii.ro)

Cele patru oferte primite pentru privatizarea Oltchim, depuse de companiile PCC (actionar minoritar la combinat), Aisa Invest, Chimcomplex si Dan Diaconescu, au fost acceptate. Licitatia organizata de Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) a inceput vineri la pranz, in jurul orei 12.30, cu o intarziere de jumatate de ora fata de programul anuntat initial.

Licitatia vizeaza vanzarea a 54,8062% din capitalul social al combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, respectiv un numar de 188.100.976 actiuni. Termenul de depunere a ofertelor pentru cumpararea Oltchim a expirat joi, la ora 12. Licitatia (in cazul combinatului Oltchim Ramnicu Valcea-n.r) cu oferta in plic urmata, daca va fi cazul, de licitatie cu strigare dupa regula licitatiei competitive va fi organizata la data de 21 septembrie 2012, ora 12:00, potrivit unui comunicat al OPSPI.

373 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger