AcasăCastigatorul de la "Romanii au talent" i-a lasat pe toti muti la...

Castigatorul de la „Romanii au talent” i-a lasat pe toti muti la „Dansez pentru tine”!

Bruno Icobet, castigatorul de la Romanii au talent, a impresionat audienta vineri seara, cand a participat alaturi de cei trei caini ai sai la Dansez pentru tine.

Bruno Icobet a fost „Fantoma de la Opera” si, impreuna cu cei trei caini extrem de destepti, a facut un adevarat show pe ringul visurilor. Barbatul a facut, asa cum ne-a obisnuit si la Romanii au talent, un adevarat spectacol. Castigatorul show-ului de talente a demonstrat inca o data ca ii poate convinge pe caini sa faca orice isi doreste.

“Cat de mult ati lucrat cu cainii ca sa ii puteti convinge sa faca asa ceva? Imi inchipui ca e foarte greu!”, i-a spus impresionat Stefan Banica la sfarsitul reprezentatiei.

“Este vorba de zece ani de lucru cu cainii”, i-a spus Icobet.

De profesie consultant IT, castigatorul emisiunii de la Pro TV a aratat inca o data ce înseamna spiritul de echipa, munca si devotamentul.

„Foarte multi oameni nu înteleg relatia mea cu cainii si nici macar nu încearca sa o înteleaga. Mi-am pierdut prietenii si legatura cu colegii de facultate doar pentru ca am vrut sa fac performanta si sa-mi dedic timpul liber unei pasiuni”, spune Bruno Icobet, cel care a castigat 120.000 de euro pentru numarul din finala de la „Romanii au talent”, explica Bruno Icobet, castigatorul de la “Romanii au talent” cu ceva timp in urma.

author avatar
Andra Nesu