AcasăNewsCastigatorul de la LOTO 6/49 si-a ridicat premiul. Cu cat e mai...

Castigatorul de la LOTO 6/49 si-a ridicat premiul. Cu cat e mai bogat!

Norocul i-a suras unui barbat care a ales sa joace la loto, la extragerea de joi. Numerele bifate pe biletul de joc pe care l-a cumparat dintr-o agentie din Mehedinti i-au adus marele premiu al categoriei I de la Loto 6/49, considerat „jocul vedeta” al Loteriei Romane.

Castigatorul, un barbat in varsta de aproximativ 60 de ani, din Gorj, nu a vrut sa-si dezvaluie identitatea, din motive lesne de inteles. De vineri incepand, cand s-a prezentat la sediul central al loteriei, pentru a-si ridica premiul, e un om fericit. Doar a castigat, cu un bilet completat cu doua variante simple, pentru care a platit 9,7 lei, cei 8.782.582,73 lei pusi la bataie la categoria I a jocului 6/49, adica aproximativ 2 milioane euro!

Norocosul gorjean a marturisit ca obisnuieste sa joace la loto si ca a mai castigat, insa niciodata un premiu atat de important. Ce va face cu o parte din bani? Primul gand a fost acela sa isi cumpere un autoturism nou-nout!

Barbatul originar din Gorj nu este singurul jucator fericit, dupa extragerea din 28 noiembrie. Conform unui comunicat al Loteriei Romane, si premiul la categoria a II-a a jocului Joker si-a aflat castigatorul. De aceasta data este vorba de un bilet jucat la Cluj si care i-a adus celui sau celei care l-a cumparat premiul pus in joc la tragerea de joi, respectiv 261.888,42 lei.

Amintim ca duminica, 1 decembrie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, Loteria anuntand ca fondul de castiguri al categoriei I a jocului Loto 6/49 va fi suplimentat cu 450.000 de lei.

737 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger