AcasăNewsCasa Regala: Regele Mihai, "in stare de suferinta". A fost impartasit

Casa Regala: Regele Mihai, „in stare de suferinta”. A fost impartasit

La doar cateva zile de cand se anuntase o agravare a starii de sanatate a Regelui Mihai, vorbindu-se despre o „slabiciune accentuata”, noile informatii oferite de catre reprezentantii Familiei Regale, chiar de onomastica fostului suveran, nu sunt deloc linistitoare.

„Marea sarbatoare a Sfintilor Mihail si Gavriil il gaseste pe Majestatea Sa Regele Mihai in stare de suferinta, la resedinta din Elvetia”, se transmite intr-un comunicat. Regele ii are alaturi pe fiica sa, Principesa Margareta, si pe sotul acesteia, Principele Radu. Totodata, fostul suveran e asistat si la momentul de fata, cum se intampla de o perioada insemnata, de mai multe maicute.

De altfel, inca de seara trecuta, „un trimis al IPS Mitropolitului Iosif al Europei Occidentale si Meridionale a venit la resedinta din Elvetia pentru a da Majestatii Sale Sfanta Impartasanie, in prezenta Principesei Mostenitoare”, mai transmit reprezentantii Casei Regale.

Avand in vedere aceste circumstante, s-a luat hotararea sa nu se organizeze niciun eveniment in aceasta zi de sarbatoare. Chiar si asa, membrii familiei Regale au transmis o urare celor care poarta numele Sfintilor praznuiti pe 8 noiembrie, de „pace sufleteasca, bucurii si impliniri”.

sursa foto: Facebook/Familia Regala

author avatar
Cristina Stefan
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger