AcasăNewsCasa Regala, Dragnea si Tariceanu, ”grup infractional organizat”

Casa Regala, Dragnea si Tariceanu, ”grup infractional organizat”

Funar incearca sa bage bete-n roatele carutei regale conduse de consortii Duda

Gheorghe Funar a reclamat la DNA incercarea de jefuire a statului roman prin institutionalizarea Casei Regale – statut care ar acorda sotilor Duda folosirea gratuita a Palatului Elisabeta pentru urmatorii 49 de ani, asta pe langa alte si alte beneficii.

Funar incearca sa bage bete n roatele carutei regale conduse de consortii Duda

Funar a depus o plangere penala in care ii acuza pe presedintii celor doua Camere parlamentare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, ca au constituit impreuna cu reprezentantii Casei Regale ”un grup infractional” care urmareste ”jefuirea statului roman” de 25 de milioane de euro anual. Suma a fost calculata de Funar si reprezinta contravaloarea inchirierii si intretinerii Palatului Elisabeta – care urmeaza sa fie dat in folosinta gratuita Casei Regale daca statutul acesteia se va schimba odata cu adoptarea legii initiate si promovate de Dragnea si Tariceanu. Gheorghe Funar sustine ca acesti doi lideri politici au apelat la ”fals in inscrisuri, abuz in serviciu si trafic de influenta” in promovarea legii menite sa asigure un viitor roz-bombon, pe bani publici, principesei Margareta si distinsului sau sot Duda intaiul, motiv pentru care cere procurorilor DNA sa ancheteze toata tarasenia. Remintim ca, din motive total diferite, si monarhistii sadea s-au declarat impotriva legii care urmareste institutionalizarea Casei Regale. Un statut care nu ajuta cu nimic imaginea Casei Regale (dimpotriva chiar), dar ii scuteste de cheltuieli imense pe cei doi consorti Duda. Un cuplu semi-regal preocupat, dupa cum demonstreaza actiunile din an, doar de eliminarea concurentei in ceea ce priveste mostenirea averii detinute de Regele Mihai.

author avatar
Simona Badulescu
848 afisari

3 COMENTARII

  1. Asta sa insemne recunostinta pentru meritele regilor, sa indestuleze statu viata urmasilor acestora? Ce gandire e asta? Urmasii mostenesc avutul parintilor (ba, chiar si a bunicilor) dar nu si… eterna glorie a acestora.Infiintam Institutia(!) „Meritului de urmas” !? Poate explica cineva pe intelesul, daca nu al tuturor, macar al celor ce sunt posibili votanti ai „ideii”. De o vreme, fel de fel de pretinsi intelepti, si o gramada de guralivi isi tot dau cu parerea ba despre „Casa Regala” a Romaniei. ba despre gloria regalitatii la noi s.a. Ii tot auzi pe unii intrebandu-se retoric, pentru a scoate un raspuns favorabi, desigur, „ce s-ar fi intamplat daca…”Ce s-a intamplat s-a intamplat.Cu mostenitori „de drept” dezmosteniti (!), cu pretendenti imaginari sau de drept la mosteniri etc. Fostii sefi de stat au prin lege un drept de folosire (saracii de ei!) a locuintei, si alte beneficii (paznic, secretara, masina (cu consum cu tot!) s politico-social, i altele. Dece? E greu de raspuns. Poate, de exemple, si pentruca nu avem drumuri civilizate dupa 27 de ani, nu avem o legislatie prea sanatoasa (!), poate… Hai sa fim seriosi !

  2. La Toader . Ce recunostinta ai tu Toadere pentru animalul neevolut , turnator securist radu duda ? De ce-l amesteci pe dobitoc in istoria Romaniei ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger