Cauta

Casa Regala a declansat operatiunea “Propaganda”

Este incredibil ce vioi a devenit dintr-odata cuplul mostenitor al Coroanei Romaniei. De cateva zile, acestia se intalnesc la foc automat cu cine se poate, numai sa se vada ce activitate prodigioasa au ei in sprijinul poporului roman.

Desigur ca nimeni nu crede ca principesa Margareta gateste dar iata ce bine ii sta cu parunjelul in mana

De fapt, e cam invers. Ei incearca sa spele cat de cat imaginea Casei Regale dupa scandalul declansat impotriva principelui Nicolae si cresterea notorietatii pozitive a Familiei Regale. Bineinteles, asta se petrece sub presiunea momentului, respectiv dupa anuntul care spunea ca Nicoale se va muta la Bucuresti. In conditiile in care Nicolae este clar preferat pentru a purta Coroana Romaniei, iar romanii il simpatizeza  asa cum Margareta nu a fost nicicand simpatizata. Mai ales dupa ce s-a gandit ea sa-l faca Alteta Regala si pe moldoveanul ei de sot. Bref, principesa mostenitoare a fost pe la radioul national, a primit niste bancheri la Elisabeta, a luat masa cu Emil Constantinescu si sotia acestuia, si, cea mai tare dintre toate, principesa a achiesat sa participle la cel mai nou proiect al sotiei ambasadorului UK la Bucuresti, doamna Ivanna Brummell. Stiti ce pune la cale doamna ambasador? O carte. Si nu orice carte, una de bucate internationale. Evident, principesa Margareta va contribui cu un capitol de … bucatarie romaneasca. Pe care credem ca a invatat-o rapid, la foc automat, din cartile lui Radu Anton Roman. Sau din emisiunile fade ale lui Dinescu. Bon, toata agitatia asta are un singur scop: recapatarea locului Casei Regale in inima romanilor. Un fel de PR intensiv, din care matusa trebuie sa iasa mai activa si mai inetresata de viata romanului decat nepotul pe care toti il vor pe tron. Disperare, interese, o agitatie inutila. Minunata imagine a Casei Regale a pierit odata cu Mihai I.

Palatul Elisabeta, inchiriat cu luna

Familia Regala ramane la Palatul Elisabeta si dupa data de 5 februarie, cand ar fi urmat sa elibereze imobilul, in schimbul unei chirii lunare. Situatia va continua asa pana cand se va ajunge la o concluzie in urma discutiilor dintre Casa Regala si RA-APPS. Potrivit legii, dupa moartea Regelui Mihai I, mostenitorii sai aveau la dispozitie 60 de zile pentru a elibera Palatul Elisabeta, imobil care fusese oferit Regelui ca locuinta de protocol in timpul vietii. Pe 20 ianuarie, Andrew Popper, Sef al Casei Regale, sustinea ca legea privind Casa Regala trebuie adoptata de Parlament, mentionand ca Familia Regala are discutii cu Guvernul privind gasirea unei solutii intermediare privind Palatul Elisabeta. Popper a precizat ca au fost discutii si cu partidele politice.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version