AcasăNewsCasa manelistului Nicolae Guță, percheziționată de polițiști. Despre ce dosar e vorba

Casa manelistului Nicolae Guță, percheziționată de polițiști. Despre ce dosar e vorba

sursa foto: wowbiz.ro

Vești de ultimă oră despre o anchetă într-un caz sonor. Oamenii legii au descins, joi, la adrese din județul Hunedoara. S-au făcut percheziții domiciliare, în baza a trei mandate. 

Polițiștii au făcut o percheziție la casa cunoscutului manelist Nicolae Guţă, în Petroşani, Din câte anunță antena3.ro. Oamenii legii au descins, la orele dimineții, la una dintre locuințele interpretului de manele, situată în orașul hunedorean Petroșani.

Membrii familiei acestuia ar fi intrat în vizorul oamenilor legii. Conform sursei citate, unii dintre nepoţii lui Nicolae Guţă sunt suspectaţi că ar fi vândut bijuterii false ce purtau însemnele unor mărci cunoscute.

Ce a anunțat Poliția Capitalei

Despre cele trei mandate de percheziție domiciliară puse în executare, joi, în județul Hunedoara au venit detalii de la Poliția Capitalei. În dosarul aflat în plină anchetă există suspiciuni de contrabandă și contrafacere. În cadrul perchezițiilor s-au găsit bijuterii, dar și câteva mii de euro. Din comunicatul Poliției reiese că după percheziții urmează să fie făcute audieri.

La data de 6 aprilie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 6 au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în județul Hunedoara, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și contrafacere.

În fapt, persoanele bănuite ar fi comercializat bijuterii, unele purtând însemnele unor mărci protejate, pe o platformă de socializare.

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost identificate bijuterii, cântare electronice de precizie, documente ce atestă volumul vânzărilor și 3.700 de euro.

Bănuiții urmează a fi conduși la audieri, iar ulterior vor fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și contrafacere de către polițiști din cadrul Seviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, transmite Poliția Capitalei.

author avatar
Andrei Coman
501 afisari

8 COMENTARII

  1. Ba adica bijuteriile erau din aur dar erau de designer/marca, la asta se refera lipsa de autenticitate! Gushterii nepoti ai lu Gutza le-au pus pe fbk ca sa aiba politia dovezi si reclamatii de la firmele resp. De unde ba creieri la gushteri? Ca nici Gutza nu e renumit ca are creier mult. El are doar vocea dar de la Dumnezeu, in rest nimic..

  2. A semenea HARTISTI… mai rar.Pe astia nu-i intreaba nimeni daca au platit darile catre stat,

  3. Parca pe Iohanus il intreba cineva,baaa nu ti-e rusineeeee?Ai furat dela statul roman 360.000 de Euro chirii incasate pe un imobil propietatea statului,pe care ai vrut sa-l ciordesti cu acte false.Dupa cum a stabilit Curtea de Apel din Brasov. Da baaaa banii inapoi,sa aiba statul din ce sa-ti plateasca aveonul de luxl.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger