AcasăNewsCasa avocatei Chereches a ars in conditii suspecte

Casa avocatei Chereches a ars in conditii suspecte

Pompierii au reusit sa stinga incendiul izbucnit in locuinta avocatei Lucia Chereches

Locuinta avocatei Lucia Chereches a fost cuprinsa de flacari, duminica, in timp ce proprietarii erau plecati pe Valea Prahovei. Cele mai probabile cauze sunt fie un scurtcircuit electric, fie o mana criminala.

Pompierii au reusit sa stinga incendiul izbucnit in locuinta avocatei Lucia Chereches

Casa familiei Chereches, de pe Soseaua Kiseleff din Capitala, a ars partial, in timp ce proprietarii se aflau intr-o scurta vacanta, pe Valea Prahovei. Ajunsi la locul evenimentului cu mai multe autospeciale, pompierii au reusit sa stinga focul in timp util, salvand imobilul.

Lucia Chereches

Potrivit primelor investigatii, incendiul ar fi fi izbucnit de la un scurtcircuit electric sau ar fi fost pus intentionat de catre o persoana care a vrut sa se razbune pe avocata Lucia Chereches.

In momentul in care a fost anuntata ipoteza unui incendiu provocat, unele televiziuni s-au grabit sa lanseze o teorie incredibila, potrivit careia in spatele intregii povesti ar fi chiar proprietarii. Intrucat familia Chereches locuieste acolo de multi ani, intreaga poveste pare cusuta cu ata alba si este greu de crezut ca avocata, care detine o avere impresionanta, si-ar fi putut incendia propriul camin.

author avatar
Dan Bratu
3.118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger