AcasăNewsCasa Alba, decorata de Craciun: Michelle Obama, ajutata de copiii militarilor americani...

Casa Alba, decorata de Craciun: Michelle Obama, ajutata de copiii militarilor americani sa impodobeasca bradul (VIDEO)

Pregatirile pentru Craciun sunt in toi in Statele Unite, iar familia liderului american a fost printre primele care au aratat lumii ca sunt gata sa intampine Sarbatorile intr-un decor special, cu brazi impodobiti si decoratiuni stralucitoare.

Lume vesela si copii zambareti la Casa Alba, miercuri, ziua aleasa pentru redecorarea resedintei liderului de la Washington in tonuri de verde, rosu si auriu. Toate bune si frumoase la evenimentul devenit deja traditie, cel putin pana in clipa in care, intr-un acces de tandrete, energeticul Sunny, catelusul recent ajuns in randul familiei prezidentiale americane, a trantit o fetita prezenta la „operatiunea” de impodobire. Intr-o prima faza destul de speriata, apoi vizibil suparata, frumoasa pustoaica, o blondina cu parul cret, si-a revenit abia dupa ce a fost imbratisata de grijulia Prima Doamna, Michelle Obama.

Copiii militarilor din armata SUA prezenti la Casa Alba, seara trecuta, pentru a o ajuta pe sotia lui Obama sa decoreze bradul impozant aflat in holul cladirii-simbol a administratiei americane au primit dulciuri delicioase – turta dulce cu soiul de forme amuzante. De altfel, in interiorul cladirii sunt mai multi pomi de Craciun, de diferite dimensiuni.

[youtube]XsU0DAwfenI[/youtube]

[youtube]HnhmXM5yYgw[/youtube]

Sursa foto: gradinamea.ro

1.387 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger