AcasăNewsCartierul țiganilor, sub blocada Poliției (VIDEO)

Cartierul țiganilor, sub blocada Poliției (VIDEO)

Nimeni nu intră și nimeni nu iese din cartierul țiganilor

Polițiștii au blocat cu mașinile toate ieșirile cartierului țiganilor din comuna brașoveană Teliu și nu-i mai lasă să meargă nicăieri. National a publicat ieri, în exclusivitate, un amplu articol despre atacul țiganilor asupra forțelor de ordine.

Nimeni nu intră și nimeni nu iese din cartierul țiganilor

Primarul Comunei, Dorinel Blendica, ne spune că romii au magazine în cartierul lor și nu au motive să plece de acolo. Cei doi țigani care au reușit să fugă după ce au fost prinși în flagrant după o spargere dată în zona industrială și i-au atacat pe jandarmi, nu au fost prinși nici până la această oră. Polițiștii și jandarmii au răscolit fiecare casă de țigani, însă aceștia bănuiesc că hoții fugari s-ar fi ascuns în pădurea care se află în imediata apropiere a comunei Teliu. ”Întreaga localitate se află sub paza Poliției și Jandarmeriei. Avem mașini la intrările în comună, la jumătatea localității și la ieșirile din cartierul de romi. Să vedem cât vor sta așa”, ne-a declarat Dorinel Blendica, primarul comunei Teliu, din Brașov.

Citiți și: EXCLUSIV Statul pierde controlul. Țiganii atacă forțele de ordine (VIDEO)

Atenție, imagini șocante!

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
1.050 afisari

3 COMENTARII

  1. astia sint oameni?batuti ca pe sacul. doar bataia ii educa pe astia.
    nu mai pot merge la furat. ha,ha

  2. Tiganii trebuie pusi la punct.Sant tupeisti,hoti,criminali,nespalati ,puturosi,nu muncesc.Ce trebuie facut cu aceasta natie……?????Solutii sant slava Domnului.Trebuie doar aplicate!!!Pe Nastase l-au inchis (si a fost cel mai bun prim-ministru de dupa 89) fara probe,cica sa dea un exemplu.Cu tiganii de ce nu se poate face acelasi lucru.Aud guvern PDNL??????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger