AcasăNewsCartierul Justiției, obiectiv strategic pentru Dăncilă

Cartierul Justiției, obiectiv strategic pentru Dăncilă

Justiția se ridică într-un nou cartier

Guvernul a decis că Justiția poate să primescă un cartier în care să funcționeze conform legilor. Pentru a face viabil acest proiect, premierul Viorica Dăncilă a anunţat că Guvernul va aproba programul pentru Cartierul Justiţiei, un proiect imobiliar de 218 de milioane de euro din centrul Capitalei.

Justiția se ridică într un nou cartier

Astfel, toate instanțele din Capitală vor funcționa, după realizarea ansamblului, într-o singură zonă din Capitală. Clădirile în care vor funcționa Judecătoriile, Tribunalele sau alte instituții de acest gen vor deveni un proiect de investiţie cu potenţial strategic pentru dezvoltarea Capitalei. Ministerul Justiţiei este mandatat să demareze lucrările la acest proiect. ”Cartierului pentru Justiţie, un proiect aşteptat de mult timp este una dintre măsurile asumate prin programul de guvernare 2018-2020. Printr-o hotărâre de guvern aprobăm realizarea acestui obiectiv de investiţie cu potenţial strategic pentru dezvoltarea Bucureștiului”, a declarat premierul Viorica Dăncilă. Executivul a adoptat, anul trecut, un memorandum privind amplasarea Cartierului pentru Justiţie pe un teren de aproximativ cinci hectare în centrul Capitalei. În Cartierul pentru Justiţie urmează să fie reunite toate instituţiile juridice din Bucureşti. Acesta ar urma să fie construit în zona Esplanada, de lângă Piața Unirii.

author avatar
Ramona Feraru
1.563 afisari

3 COMENTARII

  1. Sictir, in loc de cultura si sport (ceea ce trebuie sufletului si trupului ca sa ne simtim oameni) facem o „place de la Greve”, o piata pentru executii publice…STAT POLITIENESC…Revedeti filmul „1984” al lui Orvell si veti intelege cam pe unde o sa ajungem. Analfabeta se vrea conducator…Mai avuram una si asta e mai rea ca aia daca este tolerata si lasata sa faca ce vrea capul ei gol…

  2. @anonimous ,nu analfabeta veorica e capu* la planu* asta! Ci doamna mUE! Germănica! veorica e prea proasta sa conceapa un plan așa pervers incăt sa ingenuncheze un popor intreg-POPORUL ROMÂN. O noua inchiziție dupa cea spaniolă din evul mediu trebuie experimentată pe sclavii esteuropeni,pă motiv dă anticorapșăn! Italia avea partide mai vechi de 200 de ani! Azi toate au fost desființate/nu mai există pă motive de antimafia-anticorapșăn.Italia are numai partide noi-5 stele,Forța ITALIA,a lui Salvini cel mai patriot și naționalist,etc.La fel se vrea și în Romania.Deja au apărut partide noi care sint alese numai cu tasta ENTER de băieții care au buget mai mare decit spionajul germaniei-țară totuși de peste 80 milioane,iar noi mai sintem vreo 16 mil. cel mult azi.De ce nu se face public ultimul recensamînt? de ce e secret?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger