AcasăNewsCărți cu „sfaturi” halucinante pentru copii, în librării: „Părinții sunt destul de...

Cărți cu „sfaturi” halucinante pentru copii, în librării: „Părinții sunt destul de proști și cred orice”

cartiCărți cu „sfaturi” halucinante pentru copii, în librării: „Părinții sunt destul de proști și cred orice” / foto: facebook.com/gheorghita.alina.10

Cărțile pentru copii au din câte se pare un conținut îndoielnic, care îi învață pe copii cum să-și păcălească părinții sau să îi înjure pe profesori.

O învățătoare din Curtea de Argeș atrage atenția părinților privind cărțile pe care le cumpără pentru copiii lor.

Cartea care-i învață pe copii să-și înjure profesorii

Aceasta a fost șocată să regăsească în oferta unor mari librării din România două cărți cu „sfaturi” pentru copii, cu vârste cuprinse între 6 și 8 ani, care îi îndeamnă pe cei mici să-și mintă părinții și să își înjure profesorii.

„Nu sunt o înapoiată, dar astăzi am suferit un șoc.”, a scris învățătoarea Gheorghiță Alina, pe Facebook, mesaj care s-a viralizat.

Cartea se numește „Profu’ crede că învăț – caiet plin de idei ca să supraviețuiești anului școlar”. Cartea are aspectul unui jurnal, cu desene atractive, captează ușor atenția!

foto: facebook.com/gheorghita.alina.10

Cartea, înscrisă în categoria „Materiale educaționale”

Pe site-ul celor de la Cărturești este înscrisă în categoria „Materiale educaționale”, Vârstă Recomandată: 6-8 ani, 8-10 ani. Nimic scandalos până aici. Autorul a mai scris și alte cărți asemănătoare, un exemplu ar fi: „Șefu’ crede că muncesc – Caiet plin de idei ca să supraviețuiești săptămânii de lucru”. Ce simpatic!

„Ce mesaj despre viață primește un copil împreună cu un astfel de dar din partea părinților? Ce mesaj primesc părinții care găsesc un astfel de material, publicat de o editură de renume, pe site-ul unei librării de renume la categoria “Materiale educaționale”?Dacă asta înseamnă să fii deschis la minte și să îmbrățișezi modernismul, NU, mulțumesc! Azi vreau să fiu cât se poate de înapoiată! Sunt cumplit de furioasă!”, a scris profesoara pe Facebook.

author avatar
Andreea Vlad
730 afisari

4 COMENTARII

  1. Cine este autorul/ autoarea?
    Cine e traducatorul?
    Dar editura?
    Sa iasa in fata !
    Ca la scoala!

  2. Uite asa invatam copiii sa o ia pe cai gresite! Iar asta a capatat titulatura de “material educational”. Desigur, nu va raspunde nimeni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger