AcasăNewsCarrefour face angajari! Vezi daca te califici!

Carrefour face angajari! Vezi daca te califici!

Grupul Carrefour isi cauta noi angajati in aceasta perioada, pentru centrele din Bucuresti, Pitesti si Focsani. Se cauta de la patiser pana la manager de raion.

La Pitesti si la Focsani, Carrefour angajeaza pe postul de manager la raionul de legume-fructe. Daca ai absolvit studii medii, de preferabil economice, daca ai mai lucrat in domeniu si ai abilitati de comunicare si de organizare, atunci te califici pentru acest post.

In Bucuresti grupul francez cauta patiser. Absolvent de studii medii, cu minimum sase luni experienta in brutarie-patiserie, si, preferabil, un atestat de „lucrator in morarit – panificatie” sau de “cofetar-patiser”, atunci ai cele mai mari sanse sa ocupi locul vacant.

Tot in Capitala, Carrefour mai cauta sa angajeze si pe postul de manager al raionului brutarie-gastronomie. Candidatii trebuie sa fi absolvit studii medii economice, sa aiba ceva experienta in acest domeniu si sa demonstreze ca au abilitati de comunicare si de organizare.

Potrivit economica.net, angajatorii ofera pachete de beneficii motivante si oportunitati de dezvoltare candidatilor selectati pentru posturile de mai sus.

author avatar
Andra Nesu
1.399 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger